Elnézést kért Márki-Zay Péter, amiért azt mondta: Dobrev Klárával nem lehet nyerni

2021. október 5., 20:10

Szerző:

Márki-Zay Péter elnézést kért Dobrev Klárától, amiért a múltkor azt mondta: Dobrev Klárával nem lehet legyőzni Orbán Viktort. Az MMM miniszterelnök-jelöltje ezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette ki. Ugyanakkor hozzátette: van úgy, hogy az embernek meggondolatlan mondatok is kicsúsznak az ember száján.

Márki-Zay azt is megerősítette: vélhetően ő lesz az, aki visszalép, de még nem eldöntött kérdés, és mindenképp szorosan együtt fognak működni Karácsony Gergellyel, amennyiben ő nyeri az előválasztást.

(Kiemelt kép: Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarország Mozgalom miniszterelnök-jelöltje, a miniszterelnök-jelölti vitán az RTL Klub stúdiójában 2021. szeptember 24-én, Budapesten. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.