Egy tévés műsorvezető is Márki-Zaynak fog dolgozni

Újabb ember csatlakozott Márki-Zay kampányához.

2021. december 3., 19:49

Szerző:

Simon András távozik az ATV-től és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltnek fog dolgozni, írja a Telex. A tévés a Csatt és A Nap Híre című műsorok vezetője, utóbbiban ma látható utoljára. A tévé közleménye szerint Csatt című műsort hétfőtől Rónai Egon vezeti. A Nap Híre műsorvezetője Krug Emília mellett Lampé Ágnes lesz.

A tévést a miniszterelnök-jelölt hívta stábjába, Simon András pedig elfogadta a felkérést. Az ATV is megerősítette a műsorvezető távozásáról szóló információkat.

„Simon András olyan szakmai felkérést készül elfogadni, ami mellett nem tud eleget tenni televíziós kötelezettségének, ezért távozik az ATV-től. Az elmúlt kilenc évben a televízió egyik meghatározó arca lett, több kiemelkedő nézettségű műsort vezetett” – írja az ATV közleményében.

„Köszönettel tartozunk Simon András kiváló munkájáért és sokszor bizonyított kollegiális hozzáállásáért! Mindig számíthattunk rá, profin és elegánsan kezelte a nehéz pillanatokat is. Az intézmény nevében sok sikert kívánunk további munkájához” – búcsúzott a csatorna vezérigazgatója, Németh S. Szilárd.

„Egy olyan szakértői, tanácsadói feladatot készülök elvállalni, ami összeegyeztethetetlen a hírműsorok kritikus kérdezői szerepével. Az ATV-be érkezésem előtt is szervezeti kommunikációt irányítottam, ez most is így lesz. Jó időszaktól viszont nem jó elbúcsúzni. Hálás vagyok az ATV vezetésének és remek közösségének az együtt töltött csaknem kilenc év feladataiért, a televízió nézőinek pedig a megtapasztalt szeretetért és a megtisztelő figyelemért”

– fogalmazott Simon András. Simon további részleteket nem árult el.

Korábban már megírtuk, hogy Márki-Zay kampányfőnöke az a Zaránd Péter lett, aki 2019-ben Puzsér Róbert főpolgármester-jelölti kampányát vezette.

(Kiemelt kép: ATV Facebook-oldala)

Tegnap 18:39

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az MCC kuratóriumi elnökével közösen – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Elkészült hazánk legjobb munkahelyeit listázó kutatás. Az élbolyban első pillantásra meglepő cégek is: az első tízbe például bekerült a McDonald's és a MÁV is.