Megvan Márki-Zay Péter kampányfőnöke

Már tervezik a kampányt.

2021. november 5., 15:22

Szerző:

Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt kiválasztotta kampányfőnökét, Zaránd Pétert – írja a Telex. Az értesülést Zaránd is megerősítette a lapnak, hozzátette, nagy erőkkel folyik a munka, és már tervezik a kampányt.

Önkormányzat 2019 - Zaránd Péter: Karácsony habonyi színvoZaránd Péter Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Zaránd korábban a Momentum kampányfőnöke volt, de 2018-ban kilépett a pártból. 2019-ben pedig Puzsér Róbert főpolgármester-jelölti kampányát vezette.

(Kiemelt kép: Márki-Zay Péter beszél az Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott közös ellenzéki megemlékezésen, az Andrássy út–Dózsa György út sarkán. Budapest, 2021. október 23. Fotó: Adrián Zoltán/168.hu)

Magyarország nem vesz részt az ukrajnai lőszerszállításban, ugyanakkor nem is akadályozza az Európai Unió többi országát abban, hogy így tegyenek, ezért a kormány a konstruktív tartózkodás intézményét alkalmazza a kérdésben  jelentette be a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben.

2023. március 20., 15:16

Még a tavalyinál és mélyebbre kell nyúlnia a zsebében annak, aki idén is a Balaton partján szeretne nyaralni: van olyan szálloda, ahol a szezonban 30 százalékkal drágábban lehet szobát foglalni, a magánszállások esetében akár 40 százalékos áremelkedésre is lehet számítani.