Egy „melós” is elindul az MSZP férfi társelnöki székéért

Ő az első, aki hivatalosan bejelentette indulását az MSZP férfi politikusai közül. 

2022. augusztus 31., 08:58

Szerző:

„Úgy döntöttem, hogy elindulok az MSZP társelnöki pozíciójáért” – olvasható Komjáthi Imre közösségi oldalán. A politikus videóüzenetben részletezte, hogy miért indul el a társelnöki pozícióért. 

Jelenleg Komjáthi Imre az egyetlen párttag, aki hivatalosan is bejelentette, hogy indul a búcsúzó Tóth Bertalan székéért. Korábban Ujhelyi István EP-képviselő jelezte indulási szándékát, de ő belső feszültségekre hivatkozva visszavonulót fújt. Az MSZP október 22-én záródó tisztújításán az esélyesek között felmerült Nemény András, szombathelyi szocialista polgármester neve is. Az már szinte biztos, hogy a női társelnöki pozícióért újraindul Kunhalmi Ágnes, aki jelenleg is a párt egyik első számú vezetője. 

„Néhányan egy egyszerű melósnak gondolnak, éppen ezért azt hiszik, hogy a hátam mögött kinevethetnek, lenézhetnek, megmosolyoghatnak, de ez engem soha nem hátráltatott abban, hogy tegyem, amit a szívem diktál”

– fogalmazott Komjáthi indulását bejelentő magyarázó videójában. 

(Kiemelt kép: Interjú Komjáthi Imrével a Magyar Szocialista Párt elnökhelyettesével 2021. Szeptember 21-én Fotó: Adrián Zoltán / 168.hu)