Egész napos demonstrációt tartanak kedden a Kossuth téren

A státusztörvény megszavazása ellen és egy oktatási népszavazás mellett demonstrálnak kedden civilek és pártolóik a Kossuth téren.

2023. július 2., 17:36

Szerző:

Kedden szavaz az országgyűlés a státusztörvényről, ami alapjaiban változtatja majd meg az országban dolgozó pedagógusok munkakörülményeit és lehetőségeit, ezért aznap egésznap demonstrálnak a civilek és pártolóik – írja a 444. A meghirdetett program szerint a szervező aHang és az Egységes Diákfront reggel 7.30-tól kezd gyülekezni a téren az aktivistákkal együtt, és egész nap követik majd a törvény szavazását a parlamentben. Az esemény a tervek szerint 21 órakor zárul majd.

(Kiemelt képünkön: A PDSZ, a Ne dolgozz Ingyen, az aHang, a Magyar Szakszervezeti Szövetség is tüntet többek között a Kossuth téren, a Parlament előtt 2022. március 19-én. Fotó: Dimény András/168)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.