Iványi Gábor: A Fidesz bosszút akar állni Donáth Annán, nincs eszköz, amelyet ne vetne be

2019. augusztus 14., 12:34

Szerző:

Nemrég gyors egymásutánban Donáth László evangélikus lelkészt és a lányát, Donáth Anna momentumos EP-képviselőt is szexuális zaklatással vádolták meg. Donáth László ellen a rendőrség nyomoz, a lánya bejelentette, hogy beperli a kormánypárti médiát a róla szóló hazugságok miatt, Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője pedig a Klubrádiónak most azt mondta, a Fidesz bosszúból csinálja az egészet, mégpedig azért, mert Donáth Anna az Európai Parlament liberális frakciójának (RE) a tagjaként akadályozza, hogy fideszes politikusok fontos bizottsági tisztségeket szerezzenek meg.

- Ez az, ami hihetetlen dühöt és gyűlöletet válthatott ki a másik oldalon, és semmi nem számít, nincs olyan eszköz, amelyet ne vetnének be, hogy eltakarítsák vagy menekülésre kényszerítsék ezt a fiatal politikusnőt 

- mondta.

 

2024. április 28., 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.