Deutsch Tamás: a Gyurcsány-gárdista Jakab Péter a börtönbe kívánja a jóakaratú magyarokat

A fideszes képviselő beleállt a miniszterelnök-jelöltbe.

2021. augusztus 23., 07:33

Szerző:

Deutsch Tamás múlt hét csütörtöki Facebook-posztjában fanyar humorral, a Tesco egyik akciós katalogusával reagált Jakab Péter korábbi Piros Arany- és parizeres posztjaira. A virtust nem hagyta szó nélkül a Jobbik elnöke, és saját családjával példázva osztotta ki az EP-képviselőt. A két férfi újra egymásnak feszült hétfőn az interneten. A Fidesz európai parlamenti képviselője Facebook-posztjában azt írta, ma az a Jakab Péter fenyegeti a magyarokat börtönnel, aki korábban a romákat és a zsidókat is. 

A Fidesz képviselője szerint Jakab Péter egy olyan alak, aki a Magyar Gárda oberschütze-jeként fenyegette romákat és a zsidókat, most pedig a Gyurcsány Gárda politikai tisztjeként szolgál. „Ez a Jakab Péter nevű alak korábban a magyar cigányokat és a magyar zsidókat fenyegette börtönnel és utcai erőszakkal még a Magyar Gárda oberschütze-jeként. Manapság már a Gyurcsány Gárda poltikai tisztjeként szolgál és minden jóakaratú magyart börtönnel és fizikai erőszakkal fenyeget. Ennyi” – írta a politikus. 

 

(Kiemelt kép: 2021.01.07. Deutsch Tamás, az MTK elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője. fotó: Dimény András)

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.