Jakab Péter: Deutsch Tamás nem tudja, milyen keresgélni a Tesco katalógusban az akciókat

A Jobbik elnöke keményen beszólt a fideszes politikusnak.

2021. augusztus 21., 15:11

Szerző:

Deutsch Tamás csütörtöki Facebook-posztjában fanyar humorral reagált Jakab Péter korábbi Piros Arany- és parizeres posztjaira. A Fidesz európai parlamenti képviselője a Tesco egyik akciós katalógusát osztotta meg, miközben a miniszterelnök nyári olvasmányaira is utalva azt írta: „Sikerült megszerezni Jakab Péter egyetlen nyári olvasmányának fotóját”. A Jobbik elnöke szombaton reagált saját közösségi oldalán Deutsch Tamásnak.

„Deutsch Tamás a minap arról posztolt, hogy Jakab nyári olvasmánya nem más, mint az Akciós TESCO Újság, merthogy abban benne van, hol olcsó a párizsi”  – írta Facebook-posztjában Jakab Péter. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje saját múltját felidézve magyarázta el, miért választja a puritán étrendet. 

„Még tanárként dolgoztam, és a családommal, a gyerekeimmel albérletben laktunk, sokszor meg kellett néznem, hol van akció. Különben nem jöttünk volna ki a tanári fizetésből” – hangsúlyozta a politikus, hozzátéve:  Deutsch Tamás a helyzetet nem tudja elképzelni, mert 30 éve milliós fizetésért ül a Parlamentben. 

(Kiemelt kép: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. június 7-én. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

08:23

Mindent megteszünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyar családok békéjét és biztonságát! - olvasható Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap esti Facebook-bejegyzésében, amelyet a Védelmi Tanács ülése után adott közre.