Demszky Gábor Horvátországban gyógyíttatja magát

Demszky Gábornál vérbetegséget állapítottak meg, a horvátországi Moscenicke Draganba ment gyógyulni.

2022. szeptember 4., 15:14

Szerző:

Hemoglobinhiánnyal küzd, ezért B12 injekciókkal kezelik Demszky Gábor volt főpolgármestert - írja a blikk.hu. A 70 éves Demszky a közösségi oldalán közzétett fotó apropóján adta hírül a vérbetegségét. 

A volt főpolgármester közösségi oldalán posztolt egy fotót a horvát tengerpartról, a bejegyzésben pedig arról írt, hogy egy isztriai községben, Mošćenička Dragán időzve gyógyul, és vele voltak, vannak a családtagjai, barátai. A gyengélkedő nyugdíjas politikus posztját elárasztották az aggódó kommentek. Megnyugtatásukra Demszky azt írta egy kommentben, hogy minden áldott nap egyre jobban van.

(Kiemelt fotónk: Demszky Gábor volt főpolgármester. MTI Fotó: Kovács Tamás)

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.