Csótányok lepték el a villamosvezetők pihenőépületét a 2-es villamos végállomásán a Közvágóhídnál - Videó

2019. június 28., 20:02

Szerző:

Egy nap alatt megteltek a csótánycsapdák és rendszeresen kergetik a patkányokat a kettes villamos Közvágóhídi végállomásán, ott ahol a BKV dolgozói a pihenőjüket töltik - számolt be róla az RTL Klub Híradója. A BKV azt válaszolta, hogy tudnak a gondokról, azt ígérik, még idén felújítják a pihenő helyet.

A pihenőben koszosak a falak, büdösek a mellékhelyiségek, elszaporodtak a csótányok, és patkányok is megjelentek már. Az épületet összesen mintegy 60 dolgozó használja, a sofőrök itt pihennének vagy ebédelnének meg, az Egységes Közlekedési Szakszervezet szerint viszont eddig segítségként csak csótánycsapdákat kaptak a BKV-től, amelyek egy nap alatt meg is teltek.

Tegnap 21:17

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

Tegnap 18:28

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.