Jó nevű húsipari céggel bővül Csányi Sándor birodalma, csak a GVH jóváhagyása kell

2020. július 15., 13:18

Szerző:

Újabb mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalat került Csányi Sándor érdekeltségébe, az OTP Bank kockázati tőkealapja ugyanis megvásárolta a nádudvari Nagisz Zrt. többségi részvénycsomagját.

A PortfoLion Zöld Alap és a Nagisz Zrt. többségi tulajdonosai közötti megállapodást a Gazdasági Versenyhivatalnak még jóvá kell hagynia. 

A Nagisz Csoport 1950 óta a kelet-magyarországi régió és Magyarország egyik jelentős mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalata. Fő termékei, egyebek között a hízott élősertés, a pulyka tenyésztojás és napospulyka, illetve tyúk tenyésztojás és naposcsibe.

A társaság „Nádudvari” márkanév alatt gyárt feldolgozott hús és tejtermékeket. A cégcsoport kiemelkedő minőségű állati takarmányokat is előállít.

(Az Index nyomán)

Tegnap 18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Tegnap 17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.

Tegnap 15:31

Szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is tovább csökken. A benzin bruttó 5 forinttal, míg a gázolaj bruttó 4 forinttal fog kevesebbe kerülni.