Csányi Sándor meccsre hívja Karácsonyt és Fekete-Győrt

Budai Gyula parlamenti képviselő épp tegnap szólította fel Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást, hogy ne járjanak ki a nemzeti 11 meccseire.

2021. augusztus 28., 09:43

Szerző:

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke közleményt adott ki szombat reggel, amiben arról ír, elkeserítőnek tartja, hogy a magyar politikusok megkérdőjelezik egymás nemzeti elkötelezettségét a hazai futball és a fociválogatott iránt. „Határozottan kérem a politikusokat, hogy a magyar futballt ne használják fel politikai harcaikban, ne próbálják megosztani a közönségünket, a magyar szurkolókat ” – írja. Csányi Sándor azt ígéri, a jövőben mindent megtesz, hogy a futball kimaradjon a politikából, mivel az mindenkié.

Az MLSZ elnöke szerint a magyar focinak pártállástól függetlenül minden támogatásra és minden támogatóra szüksége van. „Talán csak azokra nincs, akik ezt nem értik meg” – tette hozzá. Mint Csányi Sándor írja, a válogatott mérkőzéseken minden politikust, pártjától függetlenül szívesen lát. „Egyben jelzem, hogy a magyar csapat következő hazai mérkőzésére személyesen hívom meg Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is” – teszi hozzá.

Legutóbb egyébként épp Budai Gyula, a Fidesz parlamenti képviselője fakadt ki a közösségi oldalán, és felszólította az ellenzék vezető politikusait, hogy ne szurkoljanak a magyar focinak. Akkor azt írta: „Üzenem Karácsony Gergelynek, Fekete-Győr Andrásnak és többi libernyáknak aki kamuból járnak ki a nemzeti 11 meccseire, hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire!” – írta Facebook-oldalán Budai, hozzátette: „Maradjanak otthon, Fegyőr vegye fel a román mezt, KariGeri pedig keljen fel időben és nézze meg mekkora dugók vannak Budapesten! A magyar focit pedig hagyják békén!”

(Kiemelt kép:Csányi Sándor a Puskás stadion avatóján 2019 Fotó: Merész Márton)

 

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.