Budapestre jön a Ryanair vezére, és bejelentést fog tenni

A Ryanair vezére sajtótájékoztatót hívott össze egy budapesti hotelbe.

2022. szeptember 10., 19:44

Szerző:

A Ryanair vezérigazgatója szeptember 13-a kedd délutánra jelentett be sajtótájékoztatót egy fővárosi hotelbe, a házigazda maga Michale O’Leary lesz – írta a vg.hu.

A meghívóban ennél több részletet nem közöltek, így hivatalosan egyelőre nem ismert, mi az apropója az ír cég vezérigazgatójának.

A kormány eljárást indított a Ryanairrel szemben

Budapest Főváros Kormányhivatalának közleménye szerint azonnali fogyasztóvédelmi eljárást indított a Ryanairrel szemben a fővárosi kormányhivatal. Mindezt 20 perccel azután közölték, hogy Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter megfenygette a céget a vizsgálattal.

(Fotó: BELGA PHOTO NOE ZIMMER NOE ZIMMER / BELGA MAG / Belga via AFP)

 

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.