Brutálisan meggyilkolta a gyerekeit, aztán a holttestük mellé zárta az anyát az ózdi mészáros

Felkavaró részletek a kettős gyilkosságról.

2018. november 28., 08:53

Szerző:

A 168 Óra is beszámolt arról a tragikus kettős gyilkosságról, amely hétfőn történt egy ózdi családi házban. Egy 31 éves férfi késsel éjszaka megszúrta 18 és 16 éves nevelt fiait, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen az életüket vesztették. A férfi megsebesítette 43 éves élettársát is, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Blikk újabb megdöbbentő részletekkel szolgált a mészárlásról. A két áldozat, a 16 éves Krisztián és a 18 éves Roland az anyjukat védték volna a nő tomboló élettársától, amikor a tettes hidegvérrel elvágta a nyakukat. Az éjszakai dulakodás hangjaira senki nem figyelt fel a környéken, csak másnap, amikor egy szomszéd tudta meg, mi történt.

Fotó: police.hu

Az asszony hétfő délben látta meg a szomszédból a pánikba esett anyát, Andreát, aki elmondta neki a történteket, majd könyörgött, hogy hívja a rendőröket. – Azt mondta, megölték a fiait, őt is megvágták. Először el sem akartam hinni, amit mond. Aztán észrevettem az arcára száradt vért, a hátán a vágásokat, később pedig megmutatta a bordáit ért találatokat. Látszott, hogy próbálta ellátni a sebeit, kötések voltak rajta – mondta a szemtanú.

A nő ezek után egy másik szomszéd segítségét kérte, hogy mielőbb riasszák a rendőröket. Eközben a szétszabdalt Andrea hiánya feltűnt a házban maradt ámokfutónak, aki éktelen üvöltözésbe kezdett.

A férfi a vérontás után bezárta a bejárati ajtót, majd a kulcsot a párnája alá rejtette, vagyis az anyát bezárta a fiai holttestével.

Andrea azonban megszerezte a kulcsot, így ki tudott menekülni a házból. – Gyere vissza! – kiabálta megállás nélkül a férfi, majd elrejtőzött. Amikor megjöttek a rendőrök, hosszú percekig keresték. A gyilkos ezután azzal fenyegetőzött, hogy elvágja a saját torkát is, de végül csak sebeket ejtett magán. Őt csak könnyű sérülésekkel vitték kórházba, párján, Andreán viszont életmentő műtétet kellett végrehajtani.

 

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.