Uniós támogatást is nyert az ikerpár, akik egyike Borkai Zsolt orgiahajóján bulizott

2019. október 7., 06:48

Szerző:

Hárommillió forint támogatást kapott annak az ikerpárnak mindkét tagja 2018 áprilisában, akik egyike fotók tanúsága szerint tavaly pünkösdkor együtt bulizott egy jachton Borkai Zsolt győri fideszes polgármesterrel, és annak üzletember barátaival – írja a Magyar Hang.

Az ikrek Székesfehérváron egy esküvői ruhaszalon és egy rendezvényszervező vállalkozás indítására nyertek el uniós támogatást, amit fiatal vállalkozók pályázhattak meg. A szalon weblapján Borkai Zsolt botránya óta eltűntek az elérhetőségek és szolgáltatások, az oldal átmeneti fejlesztésére hivatkozó üzenet olvasható.

A polgármester és barátja, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd és más lányok társaságában lefotózott lány egyébként nem látható azon a videófelvételen, amin Borkait aktus közben filmeztek le többek társaságában.

Fotó: EzAzÖrdögügyvédje-blog

A Magyar Hang szerint az ikerpár mindkét tagja Facebook-oldalukon, illetve a szalon oldalán is sok hozzászólást kapott a botrány miatt, azóta zárttá tették nyilvános felületeiket.

Borkai Zsolt a botrány óta egyedül egy Ákos-koncerten jelent meg a nyilvánosság előtt, ahonnan közös családi fotóval üzente, hogy kitartanak családjával, ugyanakkor semmilyen cáfolatot és magyarázatot nem adott az orgiahajón történtekre és hogy az miként összeegyeztethető a "családapa, olimpikon, polgármester" hármas jelszavú kampányával.

A Borkai útját kiteregető Ez az ördög ügyvédje-blogon hétfőn korán reggel újabb bejegyzés jelent meg, amin a polgármester arca egyértelműen beazonosítható.