Megjelent a tárgyaláson Borkai jachton készült szexvideójának női szereplője

A lányt a hajón készített pikáns jelenetek nyivánosságra hozásáról szóló, „ördög ügyvédje”-ügyben halgatták ki tanúként. 

2023. április 19., 09:02

Szerző:

Tanúként halgatta ki a Veszprémi Járásbíróság, azt a fiatal lányt, aki a kiszivárogtatott felvételen együtt látható Borkai Zsolttal, Győr akkori polgármesterével a jachtos orgián – írja a Blikk.

K. Csenge testvérével és még egy lánnyal szórakoztatták Borkait, illetve annak ügyvéd barátját. Ikertestvére betegségre hivatkozva nem jelent meg a tárgyaláson. A fiatal lány zárt tárgyalást kért. 

Borkai Zsolt szexvideójának nyilvánosságra kerülésekor már hallani lehetett, hogy a videón néhány fizetett hölgy látható, akiket a társaság férfi tagjai hívtak a hajótúrára. Utóbb az is bebizonyosodott, hogy az egyik lány – vélhetően a telefonjával, vagy egy napszemüvegbe rejtett mini kamerával – készítette a milliók által látott kompromittáló felvételeket. 1,5 millió forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság a Borkai-ügyben ismertté vált egyik fiatal hölgyet, aki együtt jachtozott a volt győri polgármesterrel. A vád három rendbeli személyes adattal visszaélés volt. Ők készítették a jachton a később kiszivárgó, több mint intim videókat.

(Kiemelt képünk illusztráció. Borkai Zsolt sajtótájékoztatót tart. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)