Négy fideszes politikus és egy állami cégvezér kellett hozzá, hogy átadjon egy 8 kilométeres bicikliutat Berettyóújfalunál

2020. június 30., 18:36

Szerző:

Az egészséges és aktív életmód része a kerékpáros turizmus - jelentette ki Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos kedden délelőtt a Tépe és Berettyóújfalu közt elkészült 8,3 kilométeres kerékpárút ünnepélyes átadóján.

A Debrecen-Derecske-Berettyóújfalu-Nagyvárad útvonalon kiépült kerékpárút hiányzó részét kedden birtokba is vehette a Derecskéről, Tépéről és Berettyóújfaluból érkezett mintegy félszáz kerékpározó.

A kormánybiztos ünnepi beszédében utalt arra, hogy teljes életmódváltásra van szükség, amely az egészséges, aktív életet helyezi előtérbe.

Révész Máriuszon kívül az MTI fotójának tanúsága szerint még hat fontos ember vett részt a jeles eseményen, közülük négyen beszédet is mondtak. 

Ő azok: 

Átadták Tépe és Berettyóújfalu közötti kerékpárutat
Fotó: Czeglédi Zsolt

Név szerint pedig: Muraközi István (Fidesz-KDNP) berettyóújfalui polgármester (b2), Balogh András (Fidesz-KDNP) tépei polgármester (b3), Vitányi István, a térség fideszes országgyűlési képviselője (b4), Pántya József, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. útfejlesztési igazgatója (b5), Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos (b6). A hatodik szereplőt nem nevezte meg a távirati iroda.

Egyébként nem ez az első eset, hogy ennyi derék potentát vonult fel egy útátádáson, egy nyírségi döngölt földutat például egyszerre nyolcan avattak fel tavaly. Nem elég ugyanis sikeresnek lenni, annak is kell látszani.