Berki Krisztián aláírásokat gyűjtött a Kökin, de sikerült behajtania oda, ahova csak a BKK járműveinek szabad

2019. augusztus 25., 15:51

Szerző:

Munkatársunknak sikerült néhány képet készítenie arról, hogy a Budapest főpolgármesteri címéért induló Berki Krisztián aláírásokat gyűjt Kőbánya-Kispesten.

Fotó: Merész Márton

 

Ehhez a stábja ott állította fel a pultot, ahol a politikai pártok is szokták, Berki Krisztiánnak azonban sikerült olyan helyen várakoznia a Range Roverével, ahova be se hajthatna, oda ugyanis, ahol megállt, hivatalosan csak  BKK járművei kanyarodhatnak be. 

A közjáték mindössze 5-6 percig tartott, amíg Berki Krisztián kiszállt a kocsijából, feszített és szelfizett néhány járókelővel. Egyvalakit láttunk, aki alá is írt neki. Ezután a stábja már szét is szedte a pultot, amelyet bepakoltak a kocsiba, valószínűleg azért, hogy vigyék máshova.

Fotó: Merész Márton

Berki Krisztián júliusban jelentette be, hogy bedobja magát a főpolgármesteri versenybe. Első televíziós interjújában jelezte, elege van a tornából felmentett, ápolatlan ellenzékből, aztán kirohant a stúdióból, és bár egy pillanatig úgy tűnt, hogy  csak a valóságshowjának, a SlágerTV-n induló üBERKIrálynak akar hírverést, az aláírásgyűjtés tanúsága szerint nem ez a helyzet.