Benedek Miklós: Karácsonykor minden emlék visszajön

Nehéz két év van a színművész mögött.

2021. december 19., 21:57

Szerző:

A Kossuth-díjas Benedek Miklós az mondta az RTL Híradónak, hogy nehéz két éve volt. Mint hozzátette, nemcsak olimpiai bajnok fia elvesztése okán viselte meg az időszak, hanem azért is, mert a koronavírus miatt nem volt színpadon két évig. A színművész azt is kijelentette, szinte újra kellett tanulnia beszélni a kihagyás után.

Az interjúban a karácsony is szóba került, erről Benedek Miklós azt gondolja, nagyon veszélyes ünnep közeleg, hisz ilyenkor minden emlék visszajön.

(Kiemelt kép: Az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Benedek Miklós Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész Budapesten, a Játékszínben 2016. március 30-án. Fotó: MTI / Czimbal Gyula)

 

 

(Kiemelt kép: MTI Fotó: Czimbal Gyula)

13:31

Az RTL-en november 19-én sugárzott Sztárbox bizonyos erőszakos, félelemkeltő jelenetei miatt eljárást indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület bírságot rótt ki a Petőfi rádió médiaszolgáltatójára, egyúttal döntött a rádiós médiaszolgáltatási díjak mérsékléséről.

12:12

Az omikron variánsra frissített oltóanyag a közbeszerzési eljárás befejeződésével válik elérhetővé a lakosság számára – tudta meg a Népszava a szakállamtitkártól.