Bayer Zsolt vádlott lett, mert nem volt hajlandó bocsánatot kérni - Videó

2019. szeptember 13., 15:44

Szerző:

A bíróságon kellett volna bocsánatot kérnie Bayer Zsoltnak Nagy Blankától, amiért egyebek mellett kretén, barom állatnak és nyomorult, rohadt kis prolinak nevezte a diáklányt egy tavaly decemberi tüntetésen elmondott, trágár beszéde miatt. A publicista erre nem volt hajlandó – derül ki a hvg.hu tudósításából.

Az eljárást Nagy Blanka kezdeményezte a publicistával szemben becsületsértés miatt. Bayer Zsolt csütörtökön blogján azt írta, nem hajlandó bocsánatot kérni Nagy Blankától, amíg a lány nem kér bocsánatot azoktól, akiket megbántott. Bayer ehhez tartotta magát. A tárgyalás zárt volt, ezért nem tudni, hogy mivel érvelt az Orbán-kormány megmondóembere. A hvg.hu érdeklődésére annyit válaszolt, hogy nem gondolkozott azon, hogy bocsánatot kérjen, mert semmi oka nincs rá.

Nagy Blanka ügyvédje, Litresits András a tárgyalás után azt nyilatkozta, hogy miután Bayer nem követte meg az ügyfelét, vádlott lett, magánvádas eljárásban, becsületsértés miatt.

Az ügyvéd álláspontja szerint egy szerepléstől még nem lett közszereplő Nagy Blanka, és szerinte az is kérdés, hogy a kreténezés belefér-e egy közszereplő esetében.

Az eljárás október 15-én folytatódik.

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.