Vili bácsi lelkiismereteként tér vissza Magdi anyus

2019. szeptember 14., 14:31

Szerző:

Fodor Zsóka színésznő, a Barátok közt Magdi nénije 2009-ben távozott a sorozatból. A színésznő az elmúlt évtizedben néhányszor már visszatért a sorozatba. Hol szellemként, hol pedig más különös módon, de mindig csak nagyon rövid időre. Karaktere most ismét látható néhány epizód erejéig – írja a Sorozatwiki.

A nézők az elmúlt napokban már találkozhattak is vele. A történet szerint egykori férje, Vili bácsi álmában jelenik meg. Magdi néni rámutat arra, hogy a férfinak be kéne fogadnia a Gyerekfalu leégése miatt fedél nélkül maradó gyerek közül néhányat.

Fotó: Facebook

Blikk azt írja, hogy Magdi néni egyfajta élő lelkiismeretként jelenik meg ezúttal. A lapnak a színésznő azt nyilatkozta, hogy valóban az, és a lelkiismeretet nem lehet eltemetni. A színésznő napi forgatást már nem, de az ilyen felkéréseket szívesen vállalja.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.