Barátja és apja búcsúzik Suhajda Szilárdtól

Sajnos nem találták meg azon a helyen, ahol utoljára látták.

2023. május 28., 08:40

Szerző:

Egy nagyon nagyszerű embert vesztettünk el, aki rendkívül értékes tagja volt a társadalomnak, helyi közösségnek, maximálisan megérdemelte volna, hogy elérje a csúcsot, nyilatkozta az RTL Klubnak Pintér László hegymászó szakíró aki az utolsó öt nap végig Suhajda Szilárd családjánál volt, és eredetileg azzal érkezett, hogy együtt szurkolnak a csúcstámadásnál. Közösségi oldalán Suhajda Szilárd apja is búcsúzott fiától – írja a Telex

Pintér László elmondta, abból indultak ki, hogy addig mennek, amíg pislákol a remény. Elmentek a falig, megmozgattak mindent, amit lehet. A péntek reggel induló mentőcsapat szombat reggelre felért a csúcsrégióba, gyakorlatilag egy napon belül megmászták a Mount Everestet – palackozott oxigént használva – és keresték Suhajda Szilárdot. Sajnos nem találták meg azon a helyen, ahol utoljára látták, tette hozzá.

„Ha igaz is, ami lehetetlennel ér fel, bennem mindig élsz” – írta Suhajda Szilárd édesapja Facebook oldalán.

 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Gyulai Bence/168.hu)

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.