Baltával tombolt Gyöngyös belvárosában, a hideg frászt hozta a békés polgárokra Richárd

2020. január 16., 10:08

Szerző:

Egy gyöngyösi férfit azzal gyanúsítanak, hogy szerda kora délután Gyöngyösön, a Török Ignác úton és a Kossuth Lajos úton egy baltával beleütött egy ház falába, egy csatornába és egy lemezszekrénybe. Továbbá több üzletbe is bement, és a közben a baltával hadonászott.

Ez volt az a balta:

Fotó: police.hu

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 31 éves F. Richárdot. Ellene garázdaság bűntett elkövetése miatt indult eljárás – írta a police.hu.

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.