Szilágyi János balesetet szenvedett, eltört két bordája

Fájdalmai ellenére a jövő héten már forgatja a Tegeződjünk! következő adását.

2021. november 29., 18:36

Szerző:

Elesett a fürdőszobában, és két bordáját eltörte Szilágyi János két hete. A Magyar Televíziózás élő legendája óriási fájdalmakkal küzdött, így a 85 éves riporter ezen a héten munkaképtelen, és kivételesen elmarad a Tegeződjünk! újabb epizódja.

„Egy rossz lépés következményeképp megcsúsztam a kövön, és nagyon szerencsétlenül estem el. A doktorok szigorú ágynyugalomra ítéltek, és – bevallom őszintén – annyira fájtak a bordáim, hogy kizárólag a fekvés esett jól – mondta a 168 kérdésére Szilágyi János, aki azt is elárulta, mivel töltötte el az elmúlt két hetet:

„Az olvasás mellett a neten lógtam, talán többet is, mint kellene, mivel hatalmas hírfogyasztó vagyok. És a jó filmeket sem vetem meg, úgyhogy az ágyból moziztam.”

A televíziós ikon sokunk örömére már jobban van, bár egy bordatörés nem forrad össze egyik napról a másikra, az orvosok szerint 6-8 hét, amíg teljesen rendbe jön a probléma.

„Ennek ellenére már kisebb tevékenységeket elvégzek, boltba járok, és itthon is próbálom lendületbe hozni magam. Hozzáteszem, a feleségem, Vidák Györgyi a széltől is óv, annyira vigyáz rám. Nem hajolhatok, nem erőltethetem meg magam.” 

– tette hozzá.

A 168 Tegeződjünk! című műsora házigazdája azonban már most a visszatérését tervezi:

„Nincs értelme húznom az időt, úgy vélem, a jövő héten már munkaképes leszek. Ahogy azt szoktam, itthon felkészülök, és irány a stúdió. Azt is elárulom, jövő héten a tehetséges írónőt, Nyáry Lucát látom vendégül a Tegeződjünk!-ben, amit terveink szerint kedden tűzünk műsorra.”

A riporter a nézőkkel együtt bízik abban, hogy hamarosan ismét a tévéképernyők előtt üdvözölhetjük őt. Addig is a Tegeződjünk korábbi részei ITT tekinthetők meg.

(Kiemelt képünk: Merész Márton/168)