Hét éves áldozata is van a nyársapáti balesetnek

2020. szeptember 4., 10:59

Szerző:

Egy 7 év körüli fiú és egy 28 éves nő az áldozatai a Nyársapáti buszmegállóban történt szerencsétlenségnek. Két másik gyermek is súlyosan megsérült.

Buszmegállóba csapódott és elsodort hat embert egy kisbusz a Pest megyei Nyársapátnál. a jármű fának ütközött, majd a megállóba sodródott a 441-es út 7-es kilométerénél.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgákat szóvivője telefonon azt közölte az MTI-vel, hogy két mentőhelikopter és nyolc mentőautó érkezett a baleset helyszínére. 

A súlyos balesetben ketten - egy 7 év körüli fiú és egy 28 éves nő - meghaltak. Egy 8 éves fiút és egy 9 éves lányt súlyos sérülésekkel vittek egy budapesti és egy szegedi kórházba a mentőhelikopterek. Egy 40 éves férfit és egy 16 éves fiút pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba - fűzte hozzá.

 

 

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.