Baleset miatt pótlóbusz közlekedik a 4-es és 6-os villamos egy szakaszán

A mentőautó a villamospályára sodródott.

2021. december 18., 09:29

Szerző:

Baleset miatt pótlóbusz közlekedik a 4-es és a 6-os villamos helyett a Blaha Lujza tér és az Oktogon között - írta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton Facebook-oldalán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy taxi ütközött mentőautóval a VII. kerületben, az Erzsébet körút és a Király utca kereszteződésében. A mentőautó a villamospályára sodródott.

(Kiemelt kép: Villamospótló busz a Jászai Mari téren. fotó: Dimény András)

 

 

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.