Baleset miatt lezárták az 5-ös utat Szatymaz közelében

Több ember megsérült, amikor két autó összeütközött szombat délután az 5-ös úton Szatymaz közelében, az utat lezárták - közölte a rendőrség honlapján.

2022. július 23., 15:51

Szerző:

A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze valamivel 14 óra előtt az 5-ös főút 156-os kilométerszelvényében, Szatymaz közelében. Az elsődleges információk szerint a balesetben többen megsérültek.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az út érintett szakaszát lezárták.

(Kiemelt képünk illusztráció: Kamionok ráfutásos balesete miatt torlódás az M0-s autóút vecsési szakaszán, a 38-as kilométernél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon 2015. szeptember 1-jén. MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

21:15

A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is. Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja, szükség esetén korlátozni is tudja és elővásárlási jogával is élhet, közölte Nagy István agrárminiszter a Magyar Közlönyben megjelent rendelettel összefüggésben.

19:56

Új villamosjáratot indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton, a 2B jelzésű villamos Pesterzsébet és a Jászai Mari tér között jár majd. A pesti fonódó villamosfejlesztés részeként induló járat átszállás nélkül tesz elérhetővé három metrójáratot a XX. kerületi lakosoknak.