Baleset az M5-ös autópályán, hárman meghaltak

Hárman haltak meg abban az autóbalesetben, amely vasárnap késő este történt az M5-ös autópályán.

2023. július 3., 10:38

Szerző:

A rendőrség adatai szerint egy gépjármű Szeged felé haladt autópályán, amikor Kecskemétnél átrepült a szalagkorlát felett, és egy másik autónak ütközött. A baon.hu információ szerint a világos színű román kocsiban ülő fiatalember és vétlen autóban utazó szintén román vendégmunkások közül a jármű vezetője és női utasa a helyszínen életét vesztette. A vétlen kocsiban még egy gyermek is utazott.

Az első információk szerint ketten azonnal meghaltak – ismertették a rendőrség honlapján megjelent közleményben, később a gyermek is életét vesztette. 

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda Budapest felé vezető oldalát, a járműveket a 90-es kilométernél terelik le az autópályáról.

(Kiemelt képünkön a baleset. Fotó: Donka Ferenc/MTI)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.