Baleset az M1-esen

Halálos áldozata is van a karambolnak.

2021. december 15., 11:51

Szerző:

Kamionba rohant egy kisteherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mocsa térségében szerda délelőtt, a balesetben a furgon sofőrje a helyszínen meghalt – tudatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n, írja az MTI.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom csak a belső sávon haladhat, a pálya 79-es kilométerénél torlódásra kell számítani 

– írták. Az Útinform tájékoztatása szerint a torlódás csaknem 10 kilométeres; a pálya 75-ös kilométerénél védőkorlátot javítanak, emiatt is torlódnak a járművek. Aki teheti, a 94-es kilométernél lévő csomópontnál hajtson le a pályáról, és a Bábolna-Nagyigmánd-Kocs útvonalon haladva Tatánál térjen vissza; emellett az 1-es főút irányába, Ács-Komárom-Almásfüzitő-Tata felé is lehet kerülni.

(Kiemelt képünk illusztráció: Fotó: 168.hu / Dimény András)

 

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.