Az óvodások inkább a kutyának adták azt a valamit, amit Taron uzsonnaként kaptak

2018. szeptember 21., 18:47

Szerző:

Egy háborgó édesanya írt a 444-nek arról, hogy a Nógrád megyei Taron az óvodások kidobta vagy a kutyának adta azt a szendvicsnek szánt valamit, amelyet uzsonnaként kapott. 

„Augusztus 21-től jár a kisfiam oviba, azóta 1 vagy 2 alkalommal ette meg az uzsonnáját. Szerencsére ingyen kapjuk, mert nem biztos, hogy fizetnék ezért. Az oké, hogy van valami felvágott a kenyéren, de hogy se sajtkrém, se vaj, vagy legalább zsír, hogy jobban csússzon... Ha van is mellé uborka, akkor az egy karika! vagy akkora paradicsom vagy alma, ami kábé 2-3 falat után elfogy. A 3 évesem rá szokott pillantani és 90%-ban azt mondja, hogy adjuk oda a kutyusnak, majd az megeszi...”

– hangzik a levél, amely után a 444 nem tehet mást, az egyedüli adekvát lehetőség jegyében műalkotásként értelmezi a szendvicseket.

Fotó: 444/olvasó

2023. február 1., 16:21

Új telefonszámon érhető el ezután az ügyeleti ellátás: az 1830-as központi telefonszámot kell annak tárcsáznia, aki az ellátásszervezéssel akar kapcsolatba lépni. Amikor a beteg felhívja a 1830-as központi számot, az irányítószáma alapján kapcsolják az illetékes vármegye mentésirányítását, és ott döntenek a következő lépésről.