Az MSZP választmánya szombaton összeül eldönteni, hogy Szanyi Tibor vagy Ujhelyi István legyen-e a párt EP-képviselője

2019. május 26., 22:29

Szerző:

Úgy néz ki, hogy az MSZP csak egy képviselői helyet szerzett vasárnap a magyarországi EP-választáson, Szanyi Tibor pedig az Indexnek azt mondta, hogy ha tényleg ez a helyzet, akkor tárgyalni kell arról, hogy a pártot ki képviselje 2019 és 2024 között a 751 fős testületben.

Bár az MSZP-Párbeszéd  EP-listavezetője Tóth Bertalan pártelnök, információink szerint Az a párt választmánya szombaton ül össze eldönteni, hogy végül a második Ujhelyi István vagy a harmadik Szanyi Tibor vagy legyen-e EP-képviselő. A párbeszédes Jávor Benedek az EP-lista negyedik helyén áll.

16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.