Árpád megpróbált ellopni egy autót Nagyatádon, de nem tudott sem megfordulni, sem hátratolatni, és nekiütközött a kerítésnek is

2020. május 27., 17:58

Szerző:

Az év szerencsétlen bűnözője címre joggal pályázat S. Árpád 44 éves lábodi lakos. Hősünk május 25-én este Nagyatádon sétált, amikor feltűnt neki, hogy egy ház kapubejárójában lezáratlanul parkol egy gépkocsi, amelyben még az indítókulcs is benne volt. Úgy gondolta, meglovasítja az autót, és elhajt vele. Azonban váratlan akadályokba ütközött, mert

nem tudott sem megfordulni, sem hátratolatni, amely manőverezések során többször nekiütközött a ház kerítésének.

Íme az eredmény:

Bónusz ínyencség: úgy akart kocsikázni, hogy sosem volt jogosítványa. 

A történteket egy nyugdíjas rendőr vette észre, aki visszatartotta a gyanúsítottat az egyenruhások kiérkezéséig. Mivel felmerült a gyanú, hogy ittas, ezért a helyi rendőrkapitányságra kísérték további mintavétel céljából. 

Árpáddal szemben jármű önkényes elvétele bűntett miatt indítottak eljárást és

noha összesen csak két métert haladt autójával, ez nem volt akadály, hogy a nyakába akasszák a járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúját is. 

Az továbbra sem érthető, miért csak két métert tudott csak haladni, amikor szemmel láthatóan volt neki elég helye. 

Nem a nagyatádi férfi az egyetlen "mesterbűnöző" akiről beszámoltunk. További mulatságos bűnügyeinkről itt olvashat:

 
 
 
 

13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.