A ToTu tojásfehérje-termékek az OMÉK-en is bemutatkoztak

A látogatók megkóstolhatták a tojásfehérje-alapú tejtermék-helyettesítőket az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon és Vásáron, azaz az OMÉK-en. Az eredetileg főként tejfehérje-allergiásoknak és laktóz-érzékenyeknek szánt túró-, sajtkrém-, tejföl-, tej- és ízesített tejtermék-alternatívák ízviláguk és felhasználhatóságuk miatt gyorsan sokak kedvencévé váltak.

2023. október 27., 12:13

Szerző:

Az olyan rendezvények, mint az OMÉK, rendkívül érdekesek számunkra. Sokan olyan célokkal, okokkal használják, és fogyasztják termékeinket, amikre mi első fejlesztéseink során nem is gondoltunk. Az ilyenkor nagyszámú és személyes visszajelzéseknek köszönhetően látjuk a további szükséges fejlesztési irányokat, fogyasztóink igényeit. Illetve megtapasztaljuk, hogy mennyi paleos, ketos, testépítő vagy éppen diétázó kíváncsi az újdonságainkra - mondta Dr. Németh Csaba, élelmiszer mérnök, aki főként a termékek fejlesztésével foglalkozik.

dr.Németh Csaba

 

Az OMÉK idén három napig tartott, mely során számos szakmai és üzleti rendezvény is megrendezésre került. Az élelmiszer előállítók számára a termékeik szélesebb közönség előtti bemutatása mellett azonban egyfajta partner-találkozóra is lehetőség nyílt, hiszen az egymással együttműködő vállalatoknak, akik képviselték magukat a rendezvényen, is kiváló lehetőség nyílt az eszmecserére.

Mi a ToTu termékeinket nem csak közvetlenül a fogyasztók felé értékesítjük, hanem az azokat felhasználó üzemeknek, nagykonyháknak is. Sőt, tej-, glutén-, szója- és hozzáadott cukor-mentes finomságokat előállító cukrászüzem is a partnerünk, ahol például a tehéntúró helyettesítésére olyan süteményekben használja a tojásfehérje-alapú túró-alternatívánkat, mint a tejmentes túrórudi torta. Reméljük, ezek a termékek is egyre népszerűbbek lesznek, ahogy egyre több helyen bemutatjuk őket, akár egy ilyen vásáron történő kóstoltatással -folytatta Dr. Németh Csaba.

ToTu termékek

 

Az OMÉK-et követően is számos rendezvényen, élelmiszeripari-kiállításon fognak bemutatkozni a legújabb ToTu fejlesztések, így érdemes követni közösségi oldalukat további információkért.

 (x)