A parlament elé került Orbán Ráhel kakis pelenkája

2018. szeptember 7., 13:44

Szerző:

A szocialista Bangóné Borbély Ildikó kérdezett rá Rogán Antalnál arra, hogy lehet-e tanácsadója a Magyar Turisztikai Ügynökségnek az, aki turistaként úgy viselkedik egy másik országban, ahogyan azt Orbán Ráhel tette? – idézi a politikust a 24.hu.

A Nyugati fény hozott nyilvánosságra olyan felvételeket, amiken az látszott, Orbán Viktor lánya a horvát autópálya mellé helyezett egy kakis pelust, ahelyett hogy szemétbe dobta volna.

Bangóné azt mondta, mivel Orbán Ráhel tanácsaival segíti is az új országmárka megalkotását, de viselkedése sem civilizált emberhez, sem a turizmus iránt elkötelezett szakemberhez nem volt méltó.

Rogán Antal helyett Dömötör Csaba államtitkár válaszolt, aki kiemelte, Orbán Ráhel ellenszolgáltatás nélkül küld javaslatokat, de a kérdés érdemi részére, vagyis a peluskérdésre nem válaszolt, csak azt mondta, az MSZP továbbra is abban látja politikájának lényegét, hogy kormánypárti politikusok családtagjait támadja.

24.hu kiemelte, hogy azért a helyzet nem ennyire egyszerű, hiszen a kormányfő lánya nemcsak a magyar turisztikai tanácsadója, hanem az egyik legbefolyásosabb magyar nő is.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.