Megszűnőben a Párbeszéd? Újabb politikust igazolt le a DK

Kenéz István, a Párbeszéd politikusa is bejelentette, hogy pályafutását a DK-ban folytatja.

2023. január 27., 11:06

Szerző:

Folytatom a Párbeszédben megkezdett politikai munkámat, de mostantól a Demokratikus Koalíció közösségének tagjaként – jelentette be Kenéz István Facebook-oldalán. Múlthéten a szintén párbeszédes politikus Kocsis-Cake Olivio jelentette be, hogy átpártol a DK-ba.

Kenéz felidzéte, hogy a Párbeszéd Pest megyei szervezetének alelnöke volt több éven keresztül, az elmúlt években pedig a párt Felügyelő Bizottságának elnöki feladatait látta el. Az előválasztás alatt pedig a Pest megye 11-es vk.-ben indult.

Elmondta, hogy az előválasztás alatt ismerkedett meg a DK politikusaival, akikről úgy írt, hogy „a DK egyszerre jelent egy fegyelmezett, hatékonyan működő pártot, és egy befogadó és barátságos közösséget.”

„Elkötelezett demokrataként tevékenyen részt kívánok venni az Orbán-rezsim lebontásában, ennek a feltételei pedig csak a Demokratikus Koalícióban adottak”

– hangsúlyozta, majd hozzátette, hogy az árnyékkormány jelenti az egyetlen kormányzóképes alternatívát.

(Kiemelt képünk forrása: Facebook/Kenéz István)

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.