A kör bezárul, az LMP is beállt Rokker Zsoltti mögé

2018. június 1., 10:43

Szerző:

A DK, az MSZP, a Jobbik és a Momentum után az LMP is jelezte, hogy beáll a miskolci időközi önkormányzati választáson függetlenként induló Erdei Sándor, azaz Rokker Zsoltti mögé – írja az atv.hu.

A párt „reményének ad hangot, hogy támogatása célt ér, és Miskolc megválasztja képviselőnek a várost jól ismerő független jelöltet, aki a helyi ügyek képviseletét hatékonyan tudja ellátni” – közölte az LMP Borsod megyei elnöke, Csoma László.

Az MSZP korábban így indokolta, miért a 42 éves mókamestert támogatja:

 „A 42 éves Erdei Sándor Miskolcon született, diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte, két évtizede a Győri kapu városrészben lakik. Országos ismertségre humoristaként televízió- és rádióműsorokban tett szert, és bár költözhetett volna Budapestre, lokálpatriótaként itthon maradt, innen jár fellépésekre, televíziós felvételekre."

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.