Napi horoszkóp, 2022. június 24.: a Szüzet csalódás érheti, a Halak szerelmi életében jönnek a gondok

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. június 24., 00:04

Szerző:

Mint minden reggel, ma is itt a friss horoszkóp a 168.hu-n! Keresse ki alább a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, mit üzen önnek mára a napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy barátja ma a véleményére lesz kíváncsi, ám jobban teszi ha nem foglal állást, főleg ha nem szeretne konfrontálódni. Ne hagyja, hogy provokálják, inkább tartsa meg saját magának a gondolatait, mert ebből nem jöhet ki jól, a másik fél pedig csak a saját igazát tartja jónak. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ma úgy érezheti, hogy semmi sem sikerül elsőre, ez pedig a kedvére is rányomja a bélyeget. Próbálja meg kicsit lazábban venni, ha nem a tervei szerint sikerül valami, ugyanis a hibáinkból is tanulnunk. Ha pedig valaki vitatkozna önnel, próbálja meg a lehető legnagyobb higgadtsággal kezelni. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai napon a maximumot próbálja nyújtani a munkahelyén, de úgy érezheti, hogy kicsúszott a lábai alól a talaj. A siker titka, hogy ne féljen segítséget kérni a kollégáitól, ha valamiben elakadt és egy kis lazaság is sokat segíthet az egész helyzeten. Ne csüggedjen, mert mindjárt itt a hétvége!

Rák (06.22.–07.22.)

Ma a szerencse az ön oldalán áll és egy olyan lehetőség pottyanhat az ölébe, amire álmában sem gondolt. Élvezze ki ezt az időszakot, de közben vigyázzon, hogy ne kényelmesedjen el túlságosan, mert hamarosan a kihívások is meg fogják találni! 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy váratlan esemény az egész időbeosztását felboríthatja és ennek egyáltalán nem fog örülni. Próbálja meg priorizálni mi az, ami fontos és még ma el kell intéznie, a többi dolog pedig szépen lassan meglesz a héten. Kicsit legyen spontán! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy kisebb csalódás érheti a mai napon, azonban fontos, hogy ez a kudarc ne lombozza le teljesen, ugyanis hamarosan a kemény munkának és a tudásának meglesz az eredménye. Egy rokona vagy barátja pedig mindenben támogatni fogja a nehézségek ellenére.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Rendkívül fontos ön számára, hogy függetlenül másoktól hozhassa meg a döntéseit, de most úgy érzi, hogy néhányan átlépnek egy határt és meg akarják mondani, hogy mit tegyen. Habár a barátait és a családját nem a rossz szándék vezérli, mégis nyomasztó lehet. Ne féljen megmondani nekik!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A párjával összekaphatnak valamin, ami mindkettőjükben mély nyomot hagyhat. Fontos, hogy próbálják megbeszélni a dolgot, ahelyett, hogy egymásra mutogatnak, ki miben hibázott az elmúlt időszakban. Ha képesek lesznek őszintén kommunikálni akkor ez a kis vita még jót is tehet a kapcsolatuk stabilitásának.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma igazán jó napja lesz! Valahogy mindenki jó passzban van ön körül, kedvesek, segítőkészek és vidámak. Rá is fér majd önre a segítség és a támogatás, de ma minden problémát sikerül könnyedén átvészelnie így. Este pedig akár a párja is meglepheti valamivel!

Bak (12.22.–01.19.)

Egyáltalán nincs kedve megtenni valamit, de sajnos nem lesz más választása. Szívja fel magát és vágjon bele, mert jól sül majd el, és büszke lesz magára, hogy bátran túlesett rajta. Emellett mások is értékelni fogják az erőfeszítéseit. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy véletlen találkozás egy régi ismerősével sorsfordító lehet az ön számára, megalapozhatja a jövőjét. Legyen nyitott, használjon ki minden pillanatot, és ami a legfontosabb, hogy bátran tegyen fel kérdéseket tabuk nélkül. Ezt a lehetőséget most kár lenne kihagyni! 

Halak (02.19 - 03.20)

A szerelmi élete 24 óra leforgása alatt fenekestül felfordulhat. A párja egy olyan döntés elé állíthatja, amelyben az egyik opció szerint az ő érdekeit, a másiknál pedig a sajátjait nézi. Nehéz dilemma, de önnek kell eldöntenie megéri-e a kapcsolat az áldozatot vagy sem. Ha szingli akkor pedig egy munkahelyi flörtből akár több is lehet. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiket nagy siker érhet a munkahelyükön a hónap végén

3 csillagjegy, akiknek szerencséjük lesz a szerelemben

3 csillagjegy, akikre a héten rámosolyog a szerencse

(Kiemelt kép: Shutterstock)

 

Horoszkóp