Napi horoszkóp, 2024. szeptember 18.: a Kos megtapasztalja a jó stresszt, a Mérleg csodát lát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. szeptember 17., 20:03

Szerző:

Ma van a Szűz havának teliholdja, és hamarosan véget is ér a Szűz hava, a jövő hétfővel átlépünk majd a Mérleg havába. De addig is még itt a szerdai napi horoszkóp, alább találja a friss előrejelzést!

Kos (03.21.–04.19.)

Érdemes megfigyelnie, hogy többféleképpen szokott reagálni arra, ha nyomás alatt van. A stresszes körülmények van, hogy kifejezetten hátráltatják önt, máskor viszont éppen ez sarkallja arra, hogy mindent beleadjon – igen, van olyan is, hogy jó stressz. A mai napra szerencsére ez az utóbbi fajta lesz a jellemző.

Bika (04.20.–05.20.)

Rengeteg különböző szerepet kell eljátszania nap, mint nap, ma azonban könnyebben megtalálja önmagát ezekben a szerepekben, mint máskor. Az univerzum oszthatja önre a szülő, a gyermek, a társ, a kolléga, a lenyűgöző idegen, a vásárló vagy a vetélytárs szerepét – a mai napon bármivé át tud lényegülni, és mégis önmaga marad. Figyelje meg, mennyi különböző szerep jut önnek ezalatt az egyetlen nap alatt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az egyik domináns érzés és fő motiváló erő ma a szabadságvágy lesz önben. Kérdés, hogy mihez tudja ezt a vágyat inspirációnak használni. Egyrészt fantáziálhat azon, hogy milyen jó lenne kitörni a hétköznapokból valami drámai fordulattal – vagy erőt meríthet ebből az érzésből, hogy néhány apró, de fontos lépést még ma megtegyen, hogy megszabaduljon azoktól a terhektől, amik visszatartják.

Rák (06.22.–07.22.)

Ma a szokásosnál könnyebben kérdőjelezi meg saját magát, saját tetteit. Jót tesz néha egy kis önkritika, de ne hagyja eluralkodni önmagán a negatív gondolatokat! Ugyanis ahogy jöttek, olyan hamar el is tudnak menni! Van az ön környezetében valaki, akinek annyira pozitív a kisugárzása, hogy bármikor meríthet belőle önbizalmat, energiát, inspirációt – töltsön egy kis időt ővele!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Lesz valami a napban, ami igencsak kizökkenti önt a szokásos kerékvágásból. Ne essen pánikba, szenteljen annyi időt a dolognak, amennyit érdemel, de ne gondolja, hogy ez bármire kifogás, vagy hogy a dolog örökké tart majd! Minden rövid úton visszaáll majd a saját helyére, folytatódik a show, ahogy kell!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai nap egyik meghatározó figurája egy barát lesz. Egy olyan barát, aki tényleg mindig barátok marad, jóban is, rosszban is, és az olyan, néha szürkének tűnő hétköznapokon is, mint ez a mai szerda. De pont a jóbarát az, aki megmutatja önnek, hogy igazából ez a nap sem ónszürke, és akinek ön szintén megmutathatja ugyanezt.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egyfajta varázslattal, egy kisebbfajta csodával szembesül majd ezen az átlagosnak tűnő, őszies napon. Vajon máskor is történik ön körül ilyenfajta mágia, csak akkor nem veszi észre?

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lesznek ma pillanatok, amikor valamiért egészen magasról szemléli majd az életet. Ellát majd egészen a horizontig, sőt még azon is túl. Jól gondolja meg, hogy kinek, mikor és hogyan számol be arról, amit látott ezekben a pillanatokban!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Talán nem tűnik egy különösebben figyelemre méltó napnak ez a koraőszi, árvíz áztatta szerda, de valamiben mégis áttörést jelez önnek mára a horoszkóp. Valami végérvényesen megváltozik, és bár lehet, hogy ennek jelentőségét azon nyomban nem könnyű felfogni, később megérthet valamit, amikor több információ birtokában tekinthet majd vissza erre a napra.

Bak (12.22.–01.19.)

Megtapasztalja a mai napon, hogy milyen az, amikor partnerével vagy egy csoport tagjaival ugyanaz a vízió hajtja önöket előre: egy dologért egyesülnek, ugyanazért a célért dolgoznak, küzdenek. Vajon tényleg a cél elérése itt a lényeg, vagy inkább a közösség, az együttlét?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem lesz erőssége a türelem ezen a napon: ön mindent akar és azonnal akarja azt a mindent. Használja ki ezt az energiát, hiszen ez egy remek út a nagyobb teljesítmény felé! Csak ne feledje, hogy ez a lendület nem feltétlenül fog örökké tartani, illetve addig sem, amíg meglesz az a minden. De ettől még természetesen jól teszi, ha fejest ugrik a mai napba és csinálja a dolgokat tiszta erőből!

Halak (02.19.–03.20.)

Nehéz az élet, ez a szerda azonban kedvez annak, hogy a nehézségekben is meglássa a szépséget és a humort. Ha ennek észben tartásával odafigyel arra, hogy ne merüljön el a panaszkodásban és a mártírszerepben, egy különösen szép napot szerezhet magának és szeretteinek.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kichigin)