Napi horoszkóp, 2024. október 9.: az Oroszlán állhatatos lesz, a Skorpió megérzi a gondviselést

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. október 8., 20:03

Szerző:

Ha kíváncsi, mit ír mára önnek a napi horoszkóp, ezúttal is jó helyen jár! Alább találja a szerdai előrejelzést, olvassa szeretettel!

Kos (03.21.–04.19.)

Ami eddig megbízhatóan működött, az ma valamiért nem akarja az igazságot. Figyeljen egy picit befelé: ha úgy érzi, hogy az univerzum azt üzeni ezzel, hogy hagyja az egészet a fenébe, akkor ez azt jelenti, hogy itt az alkalom a továbblépésre.

Bika (04.20.–05.20.)

Fontos, hogy a mai napon ne rúgja fel a kialakult rendet, ne ügyeskedjen, ne próbáljon kiskapukon átjutni, mert negatív következményei lehetnek. Ha uncsinak is tűnhet, ezen a szerdán járja az arany középutat, meglesz a jutalma!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma életre fog kelni önben egy új érzés vagy képesség, amiről azt hitte, hogy rég nem életképes, ha egyáltalán az volt valaha. Ismerkedjen ezzel az új energiával – igen, ez is ön!

Rák (06.22.–07.22.)

Nagy szavak használatáról, túlzott dicséretekről ismerhet majd ma fel valakit, aki nem lesz mindenben őszinte. Nem kell kerülnie az illetőt, de ne is vegyen feltétlenül készpénznek mindent, amit mond!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ön ma az állhatatosság energiáját kapja a csillagoktól. Nagy régi bölcsesség, hogy az állhatatosság tökéletességre vezet – tartson ki tehát, tegye meg a mai napon szükséges lépést a teljesség felé!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz talál ma egy helyet, talán egy rejtett zugot, ahol annyi minden máshogy van, mint a hétköznapi életben egyébként! Fedezze fel ezt a kis zugot, értse meg az üzenetét, ki tudja, mikor térhet vissza legközelebb!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez a nap lehetőséget kínál önnek, hogy egy gyengeségével leszámoljon. A lehetőség adott, de attól még önnek kell elvégeznie a munkát, önnek kell beletennie a dologba az energiát, szóval ne azt várja, hogy minden magától megoldódjon, hanem vegyen erőt önmagán még ma!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A nap egy pontján érezheti majd, ahogy az őrangyala kiterjeszti ön fölé a szárnyait. Jó néha tudni, hogy a gondviselés továbbra sem feledkezett meg önről, az ég továbbra is oltalmazza önt.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Több ma önben az energia, mint gondolná! Ennek az energiának a birtokában fennáll a veszély, hogy addig megy előre, amíg más nem figyelmezteti, hogy hol a határ. Ne vegye sértésnek tehát, ha figyelmeztetik, jó szándék van az illető mondatai mögött!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy ideje gyakran érzi úgy, mintha csapdába esett volna – ki szeretne törni, de nem tud. A mai nap lehetőséget nyújt önnek arra, hogy ráismerjen, hogy pontosan mi is az a hely, ahonnan nem tud továbblépni, és hogy mi az az erő, ami visszatartja önt.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy kis egyedüllét tenne önnek a legjobbat a mai napon, egy kis szótlan feloldódás – jól érzi, ebből tud most a leginkább erőt meríteni, megújulni. Kétkezi munka, mozgás, séta, sport, zene, tánc: ezek mind alkalmasak lehetnek a dologra, a lényeg, hogy ne a szavaké legyen a főszerep!

Halak (02.19.–03.20.)

Ön ma valami olyasmit tesz, amivel a jó hírét öregbíti egy csoportnak vagy intézménynek, amihez tartozik. Ne legyenek kétségei: sokan és sokáig emlékezni fognak még arra a jóra, amit ma tesz, tegye hát oda magát!

(Kiemelt kép: Shutterstock)