Napi horoszkóp, 2024. március 1.: a Bika jó vásárt csinál, az Ikrek jól fog haladni

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. február 29., 20:05

Szerző:

Itt a hét utolsó napja, nem maradhat el tehát a péntek napi horoszkóp sem. Gyönyörű márciust kívánunk önnek!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a nap az újratöltés napja lehet a Bakok számára. Figyelje meg, hogy mi az, amiből túl sokat vett ki, amit túl sokat használt az utóbbi időben, és most tegye inkább egy kicsit le! Töltse újra fel, ami ki- vagy lemerült, mert ez a nap erre különösen alkalmas! Viszont ha továbbra is csak kivesz anélkül, hogy visszapótolna, abból baj lehet.

Bika (04.20.–05.20.)

Ha ma pénzt ad ki, legyen körültekintő, mert ma megvan a lehetősége arra, hogy egy remek vásárt csináljon. Fontos, hogy ne csapjon le rögtön az első dologra, vizsgálja végig a teljes kínálatot, mert csak így találhatja meg a legoptimálisabb döntést!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Összességében egy kellemes nap vár az Ikrek csillagjegyben születettekre. Persze lehetnek az esti pihenésig vezető úton itt-ott apró, bár összességében jelentéktelen döccenők, a lényeg azonban, hogy jól fog haladni és szép lesz a kilátás, úgyhogy hajrá!

Rák (06.22.–07.22.)

Jelentős hullámhegyek és -völgyek lesznek a Rák mai napjában, de kiválóan alkalmas lesz ez a péntek arra, hogy megfigyelje, hogyan egyenlítik ki egymást ezek az energiák. Meg fogja látni, valamennyi negatívnak megvan az egyenértékű pozitív megfelelője.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az ön kezében van egy eszköz, és mától végre olyan helyzetbe kerül, hogy használhatja is. Persze a dologhoz kell egy kis kreatív gondolkodás, mert a helyzet nem igazán egyértelmű, és ezt az eszközt nem pontosan úgy érdemes használnia, ahogyan most gondolja. Meg fogja találni, mi az a másik funkció, amire szintén jó!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napon különösen fontos, hogy fókuszáljon és ott legyen a pillanatban, mert ha mechanikusan végzi a szokásos dolgait, a megszokott mozdulatok ma tévútra vihetik. Ne hagyja, hogy vakon sodorja önt a rutin, figyeljen, maradjon az öné a kontroll!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Tanúja lesz ma, hogy egy mítosz megdől: régen biztos igaz volt, de eljárt felette az idő. Ma fel fogja ismerni, mi az a legenda, ami a jelenben már nem állja meg a helyét. Nem kell az emlékeket lerombolni, ám hasznos elválasztani a múltat a jelentől.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan személlyel fog találkozni ma, akiről úgy érzi majd, hogy a magasból szállt alá. Hallgassa figyelmesen az illető szavait, mert fog mondani egy olyan dolgot, ami később nagy jelentőséget kap majd!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Könnyet, meghatódottságot, mély érzelmeket jelez előre önnek a mai napra a horoszkóp. Ne bánja, ha előtörnek a könnyei, mert bár másoknak nem feltétlenül kell az orrára kötni, hogy önben mi zajlik, önmagának tesz szívességet azzal, ha nem nyomja el saját érzéseit, hanem figyel rájuk és próbálja megérteni őket.

Bak (12.22.–01.19.)

Lesz egy kisebb ütközése a mai napon, persze a szó átvitt értelmében, nem egy igazi járművel. Nem egy mindent elsöprő kamionkatasztrófa lesz ez, hanem egy olyan egymásnak feszülés, mint a dodzsemben: egy kicsit mindketten más pályán folytatják majd tovább az útjukat, és összességében végül is pozitív élmény lesz az egész.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma valahogy nem fog rendesen a Vízöntő agya: rengeteg dolog, amit hall, az egyik fülén bemegy, aztán a másikon rögtön ki. Ez csomó esetben egyáltalán nem is probléma, mert jó tulajdonság, ha az ember el tudja engedni a felesleges vagy negatív dolgokat, amiket hall. De az igazán fontos dolgokat esetleg írja fel ma, nehogy elfelejtődjenek!

Halak (02.19.–03.20.)

Az új hónap a Halak csillagjegyben születettek számára azzal indul, hogy feljebb lép egy szinttel. Ez a felfelé mozdulás az élet bármelyik területét érintheti a munkától vagy az anyagiaktól kezdve a szerelemig.

(Kiemelt kép: Shutterstock/PEPPERSMINT)

Horoszkóp