Napi horoszkóp, 2024. július 1.: a Rák messziről jött emberrel találkozik, a Skorpiónak háromszoros élményben lesz része

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. június 30., 20:01

Szerző:

Kezdje az új napot, az új hetet, az új hónapot a hétfői napi horoszkóp elolvasásával! Ahogy mondani szokás, ez az első napja az ön élete hátralevő részének, hát számítson ez a nap!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan személlyel kerül kapcsolatba a mai napon, aki rendkívül pontosan, precízen és hatalmas hozzáértéssel végzi a munkáját, minden bizonnyal Szűz vagy Skorpió jegyű lesz az illető. Anélkül, hogy hasonlítgatná magát hozzá, figyeljen rá, mert sokat tanulhat tőle!

Bika (04.20.–05.20.)

Valami közbejön és megakasztja ma az ön napját. Nem viheti úgy végbe a tervét, ahogy azt előre kigondolta, de lehet, hogy van megkerülő megoldás, ha tényleg annyira komolyan gondolja.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy üzenet végre elérkezik önhöz ma. Egy olyan üzenetről van szó, ami nem közvetlenül, hanem kerülővel jut el önhöz – az út, amit bejárt, talán ugyanolyan beszédes, mint maga az üzenet.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan személy kap szerepet a Rák mai napjában, aki máshonnan, egy másik világból, egy másik országból érkezett. Az interakciójuk pont ezért értékes mindkettejük számára: itt a lehetőség, hogy tanuljanak egymástól, más nézőpontból lássák a dolgokat.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Megbízik önben valaki, és a mai napon különösen érzi ennek az erejét. A bizalom sokat jelent – legbelül ön is érzi, mire kötelezi az önt, hogy éppen ez a személy így megbízik önben!

Szűz (08.23.–09.22.)

Van valaki, akinek ön, az ön jelenléte jelenti az otthont. Gondolt már erre? Az illetőnek ma különösen szüksége van önre. Nem feltétlenül arra, hogy ön egy konkrét dolgot csináljon vagy mondjon, hanem elsősorban arra, hogy ott legyen, és így otthon érezhesse magát a világban. Nem lehet, hogy ugyanezt az érzést kapja meg ön is őtőle?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ismeretlen helyre vagy szituációba viszi ez a nap a Mérleg csillagjegy szülöttét – vagyis csak önnek lesz ismeretlen. Az önhöz közel álló személyek között talán többen is vannak, akik jártak már itt, voltak ilyen helyzetben. Ha úgy érzi, hogy ezt most egyedül szeretné megélni, tegyen így, de beszélhet is a dologról valakivel, jó tanácsot fog kapni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Különleges nap lesz ez a mai egy háromszoros élmény miatt. Hallani is fogja, látni is, sőt, akár a kezével is tapinthatja majd azt, amitől ez a nap különleges, egyszeri és megismételhetetlen lesz.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A hála napja ez a hétfő a Nyilas csillagjegyben születettek életében. Visszatekintve nem csak a hétvégére, hanem az egész elmúlt hónapra, sőt, még tovább, mondjon halkan köszönetet magában az áldásért, a szeretetért, a kedvességért, amit kap! Sőt, ne csak halkan, ne csak magában!

Bak (12.22.–01.19.)

Szívességet akar tenni önnek valaki, illetve az ön kedvében akar járni – de sajnos olyasmivel, ami önnek nem okoz különösebb örömet. Nem feltétlenül könnyű helyzet ez, de az illető szándékát nézze, ne mást!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ez egy olyan nap lesz, amikor a Vízöntő a múltra támaszkodik. Fel kell használnia valamennyit a korábban félretett tartalékból, de gondolja meg jól, hogy mennyit és mire! Aggódnia viszont nincs miért, hamarosan lesz lehetősége visszapótolni, amit ma kivesz.

Halak (02.19.–03.20.)

Amire jó ideje vár, az most már hamarosan megérkezik. Egy befejezetlen nap lesz ez a Halaknak, marad az este végére olyasmi, aminek nem jut a végére, ami nem záródik le, amit tovább kell vinni a jövőbe. De tartson ki, legkésőbb a hét második felében minden a helyére kerül!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ground Picture)

Horoszkóp