Napi horoszkóp, 2024. február 23.: a Szüzet ma védelmezik, a Halak bátrabban tekinthet a jövőbe

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. február 22., 20:05

Szerző:

Februárban ez már az utolsó pénteki napi horoszkóp, mához egy hétre már március lesz! Keresse ki alább a születési dátuma szerinti csillagjegyét, és nézze meg, önnek mit üzennek mára a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Kissé kötözködő lesz a mai napon, ami egy pontig belefér, de vigyázzon, mert egy ponton túl viszont ellenséget szerezhet magának vele. Jobb lesz, ha egy kicsit visszavesz a mérges stílusából, mert könnyen lehet, hogy nagy és nem túl produktív vitákkal kell szembenéznie a jövőben. 

Bika (04.20.–05.20.)

Bizonyítani akar valakinek, de a bizonyítási vágyával lehet, hogy egy harmadik személyt megbánt. Próbáljon meg úgy érvényesülni, hogy közben nem húz le másokat, főleg ha ők is keményen dolgoznak azért, hogy megkapják a nekik kijáró figyelmet vagy elismerést.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem várhatja el az emberektől, hogy mindenben egyetértsenek önnel. Haragudni fog valakire, mert úgy érzi, hogy egy bizonyos dologban nem állt ki ön mellett. A helyzet az, hogy ez nem ön ellen szólt, egész egyszerűen az illetőnek más tervei-meglátásai vannak.

Rák (06.22.–07.22.)

Valakivel folyamatosan elbeszélnek egymás mellett vagy éppen félreértik azt, amit a másik mond. Itt az ideje, hogy egy kis időt külön legyenek, mert amíg nem higgadnak le mindketten, mert egyelőre a frusztrációtól esélyük sincsen elsimítani a nézeteltéréseiket.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy barátja ismét szívességet kér öntől, de lassan úgy érzi, hogy már nincs mit adnia. Muszáj meghúznia a határokat, mert egyre több energiavámpír került az életébe, és ez bizony az egészségére is rá fog menni idővel. Szelektáljon! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Minél több szeretetet adott az elmúlt napokban, annál jobban védelmezik ma a csillagok a Szüzet. Ezen a pénteken nyugodtan és magabiztosan vágjon bele minden feladatba vagy nehéznek ígérkező helyzetbe, bízzon a saját belső mosolyában!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hiába tervezi meg előre a napját, minden másképp fog történni, mint ahogyan eltervezte. Akár az is lehet, hogy egy betegség is ledönti a lábáról, mert az elmúlt időszakban túlságosan túlhajszolta magát, ezért fontos, hogy most a pihenésre is szánjon időt. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy barátja csalódást okoz önnek a mai napon, de fontos, hogy letisztázzák a helyzetet, mielőtt úgy dönt, hogy soha többé nem hajlandó megbocsátani az illetőnek. Nyugodjon meg ön is, és hallgassa meg a barátja álláspontját.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy hatalmas butaságon vesznek össze valakivel a környezetéből, de egyikőjük sem akar engedni az igazából. Fontos átgondolni, hogy tényleg megér-e annyit ez a sztori, hogy egy életre megharagszanak egymásra. A választ mindketten tudják...

Bak (12.22.–01.19.)

Egyszerre több feladatot szeretne besűríteni a napjába, de nem biztos, hogy menni fog, mert nagyon úgy tűnik, hogy valaki keresztbe szeretne tenni önnek. Próbálja meg az életéből kizárni a rosszindulatot, és inkább a jóra fókuszálni. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nehéz megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, és ez a mai napjára különösen igaz. Úgy érzi, hogy mindkét területen muszáj a legjobban teljesítenie, de az energiái egyre csak fogynak. Itt az ideje, hogy egy kicsit saját magával is törődjön. 

Halak (02.19.–03.20.)

Változtatni szeretne a jelenlegi életén, de nem tudja, hogyan vágjon bele az új kalandokba. Nos, az első és legfontosabb dolog, amit tennie kell, hogy egy kicsit bátrabban tekint a jövőbe, és többször mond igent az ön elé kínálkozó lehetőségekre. Ma például rögtön lesz is alkalma és indoka ezt elkezdeni.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich)