Napi horoszkóp, 2023. szeptember 27.: a Bikát elviszik oda, ahova vágyik, Bak kiállhat az igazáért

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 26., 20:03

Szerző:

Eljött a szerdai napi horoszkóp ideje, olvassa el a friss előrejelzést!

Kos (03.21.–04.19.)

A tükörképe mellé fog ma kerülni egy mágikus pillanatban – és ha az illetővel most nem ismernek egymásra, soha nem is fognak. Szinte minden pontosan ellentétes önökben, mintha saját maga ellenkező nemű negatívjával hozta volna össze a sors. Rengeteg mindent tanulhat önmagáról, viszont kellemetlenségeken is keresztül kell mennie, ha időt tölt az illetővel.

Bika (04.20.–05.20.)

Az utóbbi időben úgy érzi, félreállították, a peremre sodródott – illetve nem lehet, hogy az ön keze is benne volt abban, hogy így alakultak a dolgok? Mindenesetre van egy önhöz közel álló személy, aki segíthet önnek eljutni oda, ahova vágyik. Bízzon bátran az illetőben, bármilyen hullámzó is volt eddig a kapcsolatuk! Üzenjen neki a jelenlegi helyzetéről, vegye fel vele a kapcsolatot, hallgassa meg, hogy mit mond!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan személlyel találkozik, akivel korábban közelebb álltak egymáshoz, mint most. Jó alkalom ez arra, hogy felmérje, mennyit változott ön azóta a bizonyos időszak óta – merthogy részben azért kerültek távol egymáshoz, mert ön mára már más lett, egy másfajta életet él.

Rák (06.22.–07.22.)

Szenvedélyekkel, spiritualitással teli nap lesz azon Rákok számára, akik nyitottak az univerzum energiái és rezgései iránt. Egy latin-amerikai családregény elevenségével zajlanak majd az események, és nem fér hozzá kétség: minden apró mozzanatnak jelentése van a végtelenben.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma kikerül valami az ön hatalma alól, amiről belátja, hogy igazából soha nem is volt az ön hatalma alatt. Vagy az is lehet, hogy nem valamiről, hanem valaKiről van szó...?

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy roppant nehéz választás, kemény dilemma elé kerül ma. Két dolog közül kell választani, és bár az ember az eszével tudja, hogy vannak olyan helyzetek, amikben egyszerűen nincs jó válasz, néha nagyon nehéz lehet ezeket a szituációkat átélni. Ezúttal tegye most könnyebbé a dolgot azzal, hogy arra gondol, hogy ha úgysincs jó válasz, akkor elrontani sem lehet!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleget egy olyan férfi közellétére figyelmezteti a horoszkóp, akiben negatív érzelmek kavarognak. Azt túlzás lenne állítani, hogy az illető maga lenne az ördög, sőt, az is lehet, hogy önnel pont pozitívan fog viselkedni. Mindenképpen jól teszi azonban, ha figyelmes, jelenleg veszélyes lehet az illetőt túl közel engednie magához.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezt a napot végiglavírozni olyan lesz, mintha egy vad folyón evezne lefelé: az események folyton másfelé fogják vinni önt, ha nem lapátol elég erősen. A jelen kalandjához azonban rendkívüli energiákat is ad az univerzum, szóval higgyen önmagában, mások is meg fognak lepődni azon, ön mi mindenre képes!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ne hagyja, hogy a jövőtől, az öregedéstől való félelme irányítsa önt! Eddig remekül tájékozódott a remények, a realitás és a rettegés hármas útvesztőjében, a mai azonban egy buktatókkal teli nap. De ha tudatosan odafigyel arra, hogy mit miért csinál, melyik döntésében pontosan mi is motiválja, ma sem fog eltévedni!

Bak (12.22.–01.19.)

Lázadást, erélyes kiállást jelez előre a horoszkóp erre a szerdára a Bak életében. Ma megvan önben a bátorság és az erő ahhoz, hogy kiálljon az igazáért, az igazságért egy önnél nagyobb vagy erőteljesebb ellenféllel, akár egy egész szervezettel szemben is. Önön múlik, hogy felhasználja-e ezt az energiát.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Zajlik egy folyamat az ön életében, amiről mától már egyértelmű: a végéghez közeledik. Bárki előre megmondaná, hogy mi lesz ennek a vége (sőt, jó eséllyel már meg is mondta), de ön előre látja, hogy itt nem az lesz a hepiend, ami az ilyen történetekben szokásos, hanem valahogy máshogy alakulnak majd a dolgok. Jól látja, az univerzum most eltér a szokásos forgatókönyvtől, ennek a sztorinak más lesz a vége.

Halak (02.19.–03.20.)

Több irányból is kap bókot vagy elismerést ezen a napon, amit valamiért nem kezel könnyen. Pedig felesleges úgy éreznie magát, mintha két tűz közé került volna: néha a pozitív apróságok tényleg csak pozitív apróságok, amik mögött fölösleges nagyobb dolgokat keresni. Örüljön nekik, érezze magát jobban, legyen ennyivel szebb és könnyebb a napja!

(Kiemelt kép:Shutterstock/New Africa)