Napi horoszkóp, 2023. szeptember 19.: a Bikának győzelmet, a Skorpiónak gyógyulást hoz ez a nap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 18., 20:02

Szerző:

Kész a mai napi horoszkóp, olvassa el, mit ír önnek erre a keddre!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy nehéz helyzetben talál még valami menthetőt: ne hagyja annyiban, mentse is meg! Van még hova továbblépni, van még mit továbbadni, szóval ne csüggedjen – ha nehéz is a helyzet, egyáltalán nem kilátástalan!

Bika (04.20.–05.20.)

A bizonytalanság, önbizalomhiány sokáig hátráltatta önt valamiben, de ma le tudja győzni egyik félelmét. Ezért fontos az önismeret: ha a gyengeségei nem is tűnnek el, azzal, hogy megismeri őket, kevésbé tudnak úrrá lenni önön, és könnyebb velük felvenni a harcot.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma teljesen megváltozik az energia a kapcsolatában egy olyan személlyel, aki jó ideje igen közel áll önhöz. Egyikük sem tudja egyelőre, hogy pontosan mi történt: az is lehet, hogy soha nem is fogják megtudni, és hamarosan minden visszazökken a normális kerékvágásba. Ma valami más – érje be ennyivel, egyelőre ne keresse az okokat vagy felelősöket, ne kombináljon, ne vonjon le következtetést!

Rák (06.22.–07.22.)

Önre bíznak egy titkot – zárja be a szívébe és őrizze meg! Ez egy olyan titok, amit érdemes megőrizni, hiszen olyan embert érint, aki közel áll önhöz. Várja a napot, és hamarosan el is jön majd azonban, amikor minden megváltozik, és nyíltan tud majd beszélni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy váratlan esemény ma emlékezteti önt arra, mennyire vágyott annak idején valamire. Nos, ennek a dolognak most már hosszú ideje a birtokában van. Még mindig ugyanannyira becsüli ezt a dolgot, mint anno?

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai nap az édesapa alakját, az apaságot állítja a Szűz elé egy rendkívüli esemény képében. Egy édesapán keresztül szólítja ma meg önt az univerzum, hogy valami fontosat közöljön önnel, hogy egy fontos folyamatot indítson el az ön lelkében – nem feltétlenül a saját szülőjéről van szó, de ez sem kizárt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Megtapasztalja, mekkora szabadságot ad, ha az ember elengedi a múltat, vagy legalábbis azt belőle, ami cserben hagyta, ami visszatartotta. Itt az ideje, hogy leszámoljon a múlt hazugságaival, vagy legalábbis igazzá tegye őket

Skorpió (10.23.–11.21.)

Testi-lelki gyógyulást hoz ez a nap a Skorpió csillagjegyben születettek számára. Hallja meg, merre invitálja önt a szíve ezen a napon, és ha tudja, mit kell tennie, hogy megszabaduljon a fájdalomtól, tegye is meg!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Imái meghallgatásra találtak: bár úgy tűnik, minden elveszett, ütött az óra, igazából van még idő, nem késett el. Most érdemes nagyon megfontolnia, mit tesz az ajándékba kapott idővel.

Bak (12.22.–01.19.)

Több apróságot hoz ma ön elé az élet szembetűnően széles spektrumról: szembe kell néznie egy rossz döntés következményeivel, döntenie kell egy talán soha vissza nem térő lehetőségről, és végtelen dimenziókat nyit meg egy egy pillanat, amiben teljesen egyedül érzi majd magát. Legyen ott valamennyi pillanatban, legyen tudatos, tanuljon, éljen!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ön elindult, a többiek maradtak, nem tartottak önnel. Jól teszi, ha átgondolja, miért hagyták önt magára ezzel a dologgal, de ne feledje: csak azért, mert felmerül egy kétely, még nem feltétlenül kell feladnia az álmait, a céljait! Tekintsen vissza a többiekre, de tekintsen előre is, aztán döntsön!

Halak (02.19.–03.20.)

Ha nincs több út ön előtt, akkor nincs értelme csakazértis továbblépni. Ez a nap a csillagok rendelkezése szerint a várakozásé és a körültekintésé a Halak számára: bármerre indulna most, csak visszajutna oda, ahol már járt. Legyen ott a pillanatban, és várja meg, amíg kinyílik egy újabb ajtó, majd lépjen be rajta!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)