Napi horoszkóp, 2023. szeptember 18.: a Bak életében valami most nyer értelmet, a Vízöntőnél elszakad egy lánc

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 17., 20:01

Szerző:

Ezt a hetet is indítsa velünk, nézze meg, mit ír önnek erre a hétfőre a friss és aktuális napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy extrovertált típusú lélekkel hozza önt ma össze a sors, és talán az illetőből ennyi egy kicsit túl sok lenne másnak, ha a megfelelő attitűddel áll hozzá az illetőhöz, egy fontos dolgot tudhat meg tőle. Hagyja, hogy az illető energiája inspirálja önt, nem fog megnyílni a föld és nem fogja önt egészben elnyelni akkor sem, ha a szokásos rutint kicsit elhagyva ezúttal ezzel az illetővel tart.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy keserű tablettát kell ma lenyelnie, de meglátja, ha most kellemetlen is, megéri bevenni az orvosságot! Forduljon a fény felé, hagyja, hogy a fény válassza ketté a dolgokat, a jót és a rosszat, hagyja, hogy a fény mutassa meg az utat előre a jövőbe!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Régóta furdalja az oldalát a kíváncsiság valamivel kapcsolatban. A horoszkóp szerint ma jött el annak a napja, hogy ha a megfelelő embert megkérdezi a válaszokért, megkapja őket. Amennyiben már korábban is érdeklődött, érdemes elgondolkodnia azon, hogy nem lehet-e, hogy valaki mást kellett volna megkérdezni.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy család vagy közösség tagokból áll össze, ugyanúgy, mint ahogy egy házat téglák alkotnak. Nem mindenkire hárul azonban ugyanakkora teher, nem azonos mennyiségű nyomást kell elviselnie mindenkinek, és a mai napon ebből némi feszültség származhat.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Erős érzelmekkel kezdődik az Oroszlán hete, és lesz úgy, hogy úgy érzi, hogy elveszti a képességét, hogy gondolatait-érzelmeit beszédben világosan meg tudja fogalmazni. Talán nem is véletlen, hogy ez így van – a mai nap arra hívja önt, hogy ha a szavak cserben hagyják, akkor mondja el a dolgot csak egy gesztussal, pusztán a jelenlétével!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz hete úgy indul, mint egy esküvő: lesz a napban valami régi, valami új, valami kölcsönvett és valami kékes-melankolikus. A  különféle események-érzelmek kavalkádjában egyértelmű lesz, hogy más környezetben, más szituáció mennyire más viselkedést vált ki önből, de minden egyes ön mégis mindig... ön!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy régi hazugság lassanként felfeslik, és ma végre elérkezik az igazság pillanata. Most, hogy tudja az igazat, gondoljon végig mindent! Könnyen lehet, hogy össze lehet még ragasztani a dolgokat egy ép egésszé!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy közeli barátja szükséget szenved – ez most nagy megpróbáltatás elé állítja őt, és könnyen lehet, hogy önnel való kapcsolatát is. Álljon az illető mellé, még akkor is, ha úgy érzi, hogy nem ön az, aki ki tudja őt segíteni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Most, hogy elillant a nyár, újult erővel tud dolgozni azon, hogy bizonyos dolgokat megváltoztasson, berögzült, rossz szokásokat széttörjön, mielőtt túl késő lenne. A hét első napja különösen sok energiát ad önnek ahhoz, hogy elengedje a múltból azt, amit már nem szabad vagy legalábbis nem érdemes továbbvinnie. Éljen a lehetőséggel!

Bak (12.22.–01.19.)

Valami, amiről eddig úgy érezte, hogy egyáltalán semmi értelme, arról kiderül, hogy nem az, aminek látszott, és ezáltal rögtön értelmet nyer. Egy jobb helyről álmodik, és ha megtalálja az irányt, ez egy lépés lehet afelé a hely felé.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan dolog fog ma megtörténni, amit sosem gondolt volna. Elszakad egy lánc, lesz egy nagy találkozás, de a nap végén ne feledje, hogy ki az a valaki, akiért az egészet megéri!

Halak (02.19.–03.20.)

Az az érzés keríti hatalmába, hogy több figyelmet-törődést érdemelne. Egy munkahelyen biztosan érdemes ilyesmit számonkérni, egy családban, egy szeretetre alapuló kapcsolatban azonban nem feltétlenül. A mai nap mindenesetre megfelelő alkalmat kínál, amikor őszintén, de indulatoktól-vádaskodástól mentesen képes beszélni arról, amiről úgy érzi, hogy szüksége lenne rá.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Jill Wellington)