Napi horoszkóp, 2023. szeptember 13.: a Bikának ezt kell ma tennie a gyógyulásért, az Oroszlán második lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. szeptember 12., 20:03

Szerző:

Ha kíváncsi arra, mit ír önnek a mai napi horoszkóp, akkor jó helyen jár! Kíváncsiságát alább elégítheti ki, mutatjuk az előrejelzést!

Kos (03.21.–04.19.)

Egyre erősebben érzi, hogy a nyáron egy változás indult be az ön életében, és ma egy igen kézzelfogható dolog figyelmezteti önt arra, hogy ez a változás pontosan miben is áll. Ne feledje: a változás önmagában se nem pozitív, se nem negatív, hanem az élet szerves része. Soha semmi sem állandó, nem marad változatlan, megy tovább valamerre. Az örök változást megállítani ugyan sosem tudjuk, de irányítani azért néha igen...

Bika (04.20.–05.20.)

A munkában átlagos, de a szerelem-érzelmek valamint az egészség terén az átlagosnál jobb napja lesz ma a Bikának. Koncentráljon lelkiismeretesen a dolgozással töltendő órákra, aztán töltsön minél több időt szeretteivel! A közösen töltött idő, a béke, a szép percek megélése valamennyiükre gyógyító hatással lesz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Amitől előre tart vagy tartott a mai nap tekintetében, azzal kapcsolatban az Ikrek meglátja majd: fölöslegesen aggódott! Lesznek azonban komplikációk a nap folyamán, de ezek olyan irányból ütnek majd be, amire most nem is számít. Legyen mindenre felkészülve, és simán veszi majd az akadályokat!

Rák (06.22.–07.22.)

Elfelejtett valamit, átsiklott valami felett, amit még nem késő bepótolni. Nézze végig visszamenőleg az időbeosztását, gondolja végig, hol volt, miket csinált az elmúlt napokban, hogy rájöjjön, mi az, amire érdemes még pár percet szánnia!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valamiben második lesz az Oroszlán ezen a napon – és az igazi jutalma vagy nyereménye az lesz emellé, hogy megfigyelheti, ki hogyan reagál minderre, önmagát is beleértve. Önmagát is megismerheti jobban ebben a szituációban, de fontos dolgot árul el magáról valaki más is, aki a szituáció részesévé válik.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kéretlen segítséget kap ma valakitől, ami egyszerre bosszantó és hasznos. Bosszantó, ha az ember dolgába csak úgy beleavatkoznak, de ezúttal meg fogja látni, jobb, ha felülemelkedik a bosszúságon, mert valóban elkél ez a bizonyos segítség vagy jótanács.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ez a nyugis és átlagos szerda az elmélyülésre, befelé fordulásra hívja meg önt. Különösen sokat meríthet most abból, ha ma talál egy fél-egész órát vagy esetleg még több időt arra, hogy önmagával foglalkozzon. Csendesedjen el, vagy épp ellenkezőleg, sportoljon, táncoljon, mozogjon, jógázzon! A lényeg, hogy ez az idő nem másokról, hanem önről szóljon, legyen ott a jelenben!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Szemet szúr önnek valami vagy valaki, ami vagy aki az utóbbi időben semmit sem változott, de most valahogy mégis mintha kilógna a környezetéből. Figyelje meg, miért reagál most máshogy, mint korábban, mert ebből sokat tanulhat önmagáról!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egyszerűen nem hagyja nyugodni valami, ami a múlt hétvégén történt. Könnyen lehet, hogy érdemes még egyszer beszélnie a dologról valakivel, aki szintén ott volt, vagy legalábbis tudja, hogy miről van szó.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan munkát vagy feladatot kap ma, amihez elsőre nem igazán füllik a foga, de aztán rá fog jönni, hogy a dolognak mi az az igencsak pozitív vetülete-vonzata, amiért a sors úgy döntött, hogy ez a teendő ezúttal ön előtt fog landolni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő mai napjában kiemelt szerepet kap majd egy férfi, aki bizonyos szempontból ön felett áll – rangban, tehetősségben vagy valamifajta hatalmi hierarchiában. Ne feledje: csak magának árt azzal, ha az illetőt ellenségének tekinti. Az ön számára sokkal fontosabb ez az illető, mint amennyi figyelmet ő szentel önnek.

Halak (02.19.–03.20.)

Az idő múlásának újabb jelét fedezi fel a környezetében, amely rögtön saját idősödésére emlékezteti. Teljesen normális, amit ezzel változással szembenézve érez, de vigyázzon, nehogy az érzés alapján arra ragadtassa magát, hogy megpróbálja visszaforgatni az idő kerekét – nem fog sikerülni, csak az idejét pazarolja!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olena Yakobchuk)