Napi horoszkóp, 2023. október 3.: Az Oroszlán új lehetőséget kap, a Vízöntő egy családtagja segítségre szorul

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. október 2., 19:23

Szerző:

Ezt ígéri mára a napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Régóta dolgozik egy projekten, de ma kiderül, hogy fontos változások lépnek életbe, ami miatt a munkája nagy része kárba vész. Érthető, hogy ez most megviseli, de próbálja meg továbbra is a maximumot nyújtani, mert mindenki számít önre és a szakértelmére. Ne keseredjen el, még lesz ideje bizonyítani! 

Bika (04.20.–05.20.)

Rossz híreket kap egy családtagjával vagy barátjával kapcsolatban. Érthető, hogy aggódik, de próbáljon meg higgadt maradni, mert csak így fog tudni segítőkezet nyújtani, valamint megoldást találni a problémára. Minden rendben lesz, csak egy kicsit magával is törődjön közben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Szerelmes napban lesz része. A párja egy olyan meglepetéssel készülhet, amire már régóta vágyott. Az biztos, hogy ez az élmény csak még közelebb hozza önöket egymáshoz. Talán itt az ideje, hogy komolyabban is elköteleződjenek egymás iránt? Nos, ezt mindenképp meg kell beszélni.

Rák (06.22 - 07.22)

Nagyon aktív napra számíthat és a mozgás fontos szerepet fog játszani! Nincs is jobb, mint fitten kezdeni az új hónapot. Szánjon időt arra is, hogy felkeresse a régi barátait a családjára is szánjon egy kis időt. Önnek is szüksége lesz erre.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Egy olyan lehetőséget fog kapni, amit először el sem akar hinni, hogy igaz lehet. Jobb, ha megbarátkozik a gondolattal, hogy bizony nem csak álmodik. Ne féljen tenni azért, hogy az öné legyen és elérje a kitűzött céljait. A környezete is úgy gondolja, hogy megérdemli a sikert és a karrierje szárnyalni fog, ha így folytatja. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Elképesztő sikerélményben lesz része, ami nem csak a napját, de az egész hónapját feldobja majd! A kollégái is önhöz fognak tanácsért fordulni, mert tényleg úgy gondolják, hogy amit csinál az emberfeletti, és hamarosan a felettese is értékelni fogja ezt.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Érdekes állásajánlat jöhet ma szembe önnel. Ne féljen beengedni az újat az életébe, ha pedig változásra vágyik tegyen érte! Ilyen szempontból remek időszak elé néz, mert jobbnál jobb lehetőségek fognak jönni ön felé. 

Skorpió (10.23 - 11.21)

Képtelenség ennyi teendőt egyszerre elvégezni. Mi a megoldás? Szelektáljon! Mi az, amit tényleg még ma meg kell csinálni, és mi az, ami kevésbé sürgős? Ha nem marad elég ideje a pihenésre, abból később baj lehet, és az egészségére is rámehet.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nincs jó passzban a munkahelyén, sőt egy kollégájával is csúnyán összevesznek. Vigyázzon, hogy ne sértse meg túlságosan az illetőt, mert ebből még nagy botrány lehet a cégnél. Legyen az az új célja, hogy a megromlott kapcsolatokat megpróbálja helyrehozni. 

Bak (12.22.–01.19.)

Szeretné elnyerni egy munkatársa bizalmát, de nem tudja, hogyan csinálja. A legkönnyebb dolog, amit tehet az az, hogy őszinte lesz, valamint megmutatja, hogy ön is sebezhető. Önnek is meg kell nyílnia ahhoz, hogy mások a bizalmukba fogadják. Kettőn áll a vásár...

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egy családtagjának hatalmas szüksége lesz a törődésére. Fontos, hogy most ne alkosson véleményt,  ne ítélkezzen. Vannak azok a pillanatok, amikor nem tehetünk mást, csak támogatást nyújtunk, hogy a másiknak egy kicsit jobb legyen.

Halak (02.19.–03.20.)

Több tippet és tanácsot kap majd ma arra nézve, hogy valamit hogyan tegyen. Lesz köztük jó és rossz tanács is, és nem feltétlenül lesz egyszerű eldönteni, hogy melyik melyik. Talán egy kicsit meg kell nyugodnia, és mélyen elgondolkodnia, aztán rájön, hogy már tudja is a választ... 

(Kiemelt kép: Shutterstock)