Napi horoszkóp, 2023. október 17.: a Vízöntőt szeretet várja, a Halak fájdalma erővé alakul át

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. október 16., 20:02

Szerző:

Szokásunkhoz híven a szokott időben ma is jelentkezünk az aktuális napi horoszkóp előrejelzésével. Várjuk vissza önt holnap is itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy remek példát hoz a mai nap egy olyan problémára, ami rengetegszer visszatér az ön életében. Ha ma odafigyel, akkor azonban esélye van arra, hogy a jövőben el tudja kerülni ezt a gondot: ez az egyszerű kedd az ön kezébe adhatja a kulcsot!

Bika (04.20.–05.20.)

Fenntartásokkal hallgassa ma a szirénákat és vészjelzéseket, mert lesz köztük olyan is, amelyik nem érdemes az ön figyelmére. Rengeteg aggasztó dolog zajlik jelenleg a világban és az ön környezetében, de van még mindig rengeteg dolog, amit szerethet, amiből reményt meríthet. A mai nap kulcsa, ha megpróbál ezekre fókuszálni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan vágy hajtja ma az Ikreket, ami nagyon régen nem teljesült már be. Egy bizonyos tette olyasvalaki malmára hajtja a vizet, akit ön nem is ismer. Eltesz valamit, ami később nagyon jól fog majd jönni. Egymástól független dolgoknak tűnnek a mai nap ezen eseményei, de meg fogja látni, nagyon is összefüggenek egymással.

Rák (06.22.–07.22.)

A gyógyulás napja ezek a Rák számára, de azzal, hogy megfelelő mennyiségű időt kell hagynia folyamatra: ne siettesse, ne szaladjon előre! Ne csináljon úgy, mintha minden mindig is a legnagyobb rendben lett volna és soha semmi nem történt volna – emlékezzen, lépjen tovább és gyógyuljon egyszerre!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Van, amikor az egyedüllét, a nyugalom és a béke van terápiás hatással önre – de nem ma! Amiből most rengeteg energiát és élményt tud meríteni, az a társaság, a zene, az együttlét szeretteivel, családdal, barátokkal, vagy akár jópofa vadidegenekkel. Élvezze ki az izgalmakat, amiket ez az őszi kedd kínál önnek!

Szűz (08.23.–09.22.)

A tekintetét gyakran a jelen helyett a jövőre irányítja ma, és hajtja előre a pillanatokat-eseményeket. Rengeteg energia áll most az ön rendelkezésére, szóval ha nem akarja, nem lehet önt megállítani. Ne vegye azért túl gyorsra a tempót: pihenjen, élvezze jelent, legyen ott a pillanatban!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy átlagos, békés hétköznapot jelez előre mára önnek a horoszkóp. Egy dolog fenyegetheti a harmóniát: a kétely. Máskor jó taktika lehet mindent megkérdőjelezni, de ezúttal az az üdvözítőbb, ha az egészséges kételkedés mellett elegendő teret hagy a bizalomnak. Ne legyen mindig a legrosszabbra felkészülve, ne kételkedjen abban, hogy a sors szép és jó dolgokat tartogat önnek!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Sok szempontból kimerültnek érzi magát, mintha elfogytak volna az energiái. Ha azt tervezgette, hogy felad ezt vagy azt teendői, céljai közül, akkor jobb ha tudja, hogy erre nem lesz szükség: ami fontos, azt bírni fogja, átvészelhető lesz ez a nap, ez a hét is! Pihenjen, aludjon eleget, és lesz miből folytatni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez a nap arra kínál önnek lehetőséget, hogy megtapasztalja, hogy ugyanaz sokadszorra átélve is tud teljesen más lenni, teljesen más hatást kiváltani önből. Ahol unalomra számít, ott izgalmak várják.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy bizonyos személyre igencsak nagy szüksége van ma. Van ugyanis az ön környezetében valaki, aki pontosan azt a tanácsot, támogatást, megértést, illetve bátorítást tudja nyújtani önnek, amire éppen szüksége van. Nem is feltétlenül kellenek ide a szavak: ha együtt vannak, az már önmagában rengeteget jelent!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Eseménydús nap elé néz, egymást váltják majd a különféle fordulatok, hangulatok, érzelmek. Néha két kör között azonban próbáljon meg leszállni erről a hullámvasútról egy pihenőre: a megállóban a szeretet, elfogadás várja!

Halak (02.19.–03.20.)

Átváltoztató erővel bír ez a nap: az önben levő fájdalom erővé alakul át. Mintha varázsütésre történne ez, de mégsem magától megy végbe ez a folyamat: önnek kell beindítani. Ne mást kérdezzen, hogy hogyan, hiszen a válasz már elkészült önben. Figyeljen befelé, és tudni fogja, mit kell tennie!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Monkey Business Images)