Napi horoszkóp, 2023. november 3.: a Kos közelebb kerül az álmához, a Rák érdekes ajánlatot kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. november 2., 20:05

Szerző:

Két jó hírünk van: egyrészt itt a péntek, másrészt vele együtt itt a pénteki napi horoszkóp is! Olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma vegyik régi nagy álmának megvalósításához kerülhet egy kicsit közelebb: ez a nap lehetőséget tartogat arra, hogy egy fontos dolgot tegyen az egyelőre még talán kicsit távolinak tűnő cél érdekében. Persze a cél nem is fog már olyan távolinak tűnni, ha még ma megteszi ezt az óriási lépést, amire most van lehetősége!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma formában kell lennie, a karrierje szempontjából nagyon fontos, hogy mindent beleadjon, a legjobb tudása és képességei szerint teljesítsen. Szerencsére ha stresszhelyzet adódik, ez csak még több energiát ad önnek, hogy tényleg kivágja ma a rezet. Vágjon bele a napba jogos önbizalommal: a bátraké a szerencse!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Meghökkentő hírt kap, méghozzá olyat, ami ugyan elsőre negatívnak tűnik, de a nap folyamán rájön majd, hogyan fordíthatja a saját javára. Sőt, kifejezetten feldobja majd, hiszen ennek az információnak a birtokában előnyt szerezhet versenytársával vagy riválisával szemben.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan ajánlatot kap, ami nagyon érdekesen hangzik, és lehet, hogy önt mélyen gondolkodóba ejti majd. Ne adjon azonnal választ, ne kapkodjon, hanem járja jól körbe a témát, kérdezősködjön, gyűjtsön információkat. Könnyen lehet, hogy olyan dolgot tud meg a most következő napokban, ami nagyban befolyásolja a döntését.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bár nagy lesz időnként a kísértés, ma semmiképp se kockáztasson! Különösen tartózkodjon a rizikótól, ha emberi kapcsolatáról van szó. Ma bármilyen apró hiba is végzetes lehet, amit már nem lehet majd visszacsinálni. Amennyiben úgy érzi valamiről, hogy egy önhöz közel álló személy nem örülne neki, akkor inkább ne is csinálja meg azt a dolgot.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma olyan energiákat kap az univerzumtól, amiket nem tud hova tenni. Ha nem érzi magát komfortosan ezekkel az érzésekkel és gondolatokkal, ne foglalkozzon velük, ne cselekedjen a felhasználásukkal, inkább várja meg, amíg távoznak! De addig is: üljön velük egy kicsit, próbálja megérteni, honnan jöhettek és miért maradtak ennyi ideig önnel!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Figyeljen ma az éjszakai és nappali álmaira, vágyaira, mert most különösen fontos, hogy jobban tudatában legyen annak, mi zajlik mélyen a lelkében! Ezen a napon egy nagyot léphet előre afelé, hogy jobban megismerje önmagát.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az embernek mindig rögtön szemet szúr, ha valami máshogy van, mint szokott lenni. Az újdonság felett akkor különösen nehéz elsiklani, ha egy negatív változásról van szó. Annál nehezebb észrevenni viszont, amikor egy ilyen anomália szép csöndben megszűnik, és a dolgok visszazökkennek a normális kerékvágásba. Ma egy ilyen esemény zajlik majd le az ön életében: figyeljen oda, ne szalassza el!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az elmúlt napokban egyszerűen nem tudott dönteni egy kérdésben, mert bármit is csinál, valakit megbánthat vele. Nos, ha ez a helyzet, nem az a legegyszerűbb, ha kivételesen a saját érdekeit (is) nézi, és nem annak alapján dönt, hogy a környezete mit fog szólni a választásához?

Bak (12.22.–01.19.)

Ön csapatjátékosként sokkal jobban teljesít, mint gondolja! A társai szeretik, mert lehet önre számítani, a csapatban azok közé tartozik, akik rendesen kiveszik a maguk részét a munkából, és ezt a többiek is tudják. A mai nap megmutatja önnek, hogy ez mennyire így van.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma kétszer gondolja meg, hogy kitől kér szívességet! Akadnak olyanok a környezetében, akik a jövőben visszaélhetnek a helyzetével, és olyan viszonzást várnak majd, amit ön nem szívesen adna meg.

Halak (02.19.–03.20.)

Néhány dolog zavarja a munkahelyén, de olyan dolgok ezek, amiket nem könnyű szóba hozni a megfelelő személlyel. Pedig ma minden lehetősége meglesz rá, hogy megtegye ezt, szóval nagy levegő, és vágjon bele!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Elizaveta Starkova)