Napi horoszkóp, 2023. november 2.: a Rák furcsa tanácsot kap, a Szűz munkájában váratlan dolog történik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. november 1., 20:04

Szerző:

Nézzük a csütörtöki napi horoszkóp előrejelzését! Ha kíváncsi, mit ígérnek önnek a csillagok erre a napra, görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma vitát vállal valakivel egy nyilvános helyen, illetve az interneten – konfliktust jelez előre a Kosnak a horoszkóp. Egyrészt vigyázzon, hogy mit és hogyan mond és tesz, mert a vita másokat is érdekelni fog! Másrészt pedig ne aggódjon, ne stresszeljen, ne adja át magát az indulatainak! Ha nem hagyja az indulatait tombolni, a konfliktust hamar rendezni fogják tudni.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan dologban, amivel önnek csomószor problémája van, segíteni tud valaki másnak. Megfigyelte már, mennyiszer előfordul ez? Amit a saját magunk életében nem látunk jól, azzal kapcsolatban másnak hasznos és értékes tanácsot tudunk adni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ha az igazi éppen elérhetetlen, egy pótléknak is nagyon lehet örülni. Főleg igaz ez, ha azt a bizonyos pótlékot olyan adja, akitől tényleg szívből jön! Ez a nap arra hívja önt, hogy olyasmiben találja meg a szépet, amiben eddig nem is kereste.

Rák (06.22.–07.22.)

A nap során ma ajánl önnek valaki valamit. Fogadja meg az illető tanácsát, még ha kicsit furcsának tűnik is (akár az illető, akár a tanács), mert sok jóval kecsegtet, ha elindul arrafelé, amerre útba igazítják.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez a nap az Oroszlán számára akkor ad a legtöbbet, ha a családjukkal töltenek minél több időt. Keresse, hívja fel közeli rokonait, szüleit, testvéreit, gyermekeit – ma minden mondatuk és gesztusuk gyógyító erővel bír az ön számára.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy váratlan esemény történik a munkahelyén. A dolog hosszú távon rengeteg mindent megváltoztathat, pedig az esetnek nem is valakinek a munkájához kapcsolódik közvetlenül, hanem inkább a munkahelyi magatartásához.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan nap van, amikor valahogy sokkal jobban feltűnik, hogy a dolgokat folyton álcázzák, szépítgetik, hogy semmit nem úgy hívnak, mint ami igazából. Ez meghívás arra, hogy ezen a napon a nevükön nevezze a dolgokat, kertelés, hazugság vagy önáltatás nélkül.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ha ma felkelti az érdeklődését egy dolog, menjen utána, nézzen utána, szimatoljon utána! Fontos információkat deríthet ki ugyanis, ez a nap olyan kíváncsisággal áldja meg önt, amely elindíthatja önt az igazság felé vezető úton.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Különleges élményben lesz része: egy teljesen váratlan és minden ízében rendkívüli dolog történik majd önnel. És bár akár elsőre egy földindulásnak is tűnhet a dolog, a legérdekesebb az az egészben, hogy az esemény végül érdemben semmit nem változtat meg, minden szinte azonnal visszazökken a régi kerékvágásba.

Bak (12.22.–01.19.)

Jó alkalom nyílik arra, hogy egy önhöz közel álló személlyel közösen kezdjenek el valamit. Ha valóban belefognak, ez arra is jó lehet, hogy újabb közös tulajdonságokat fedezzenek fel: ki gondolta volna, hogy ennyi a hasonlóság?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy megdöbbentő dolgot tud meg a múltról egy olyan személytől, aki egyébként nem is áll különösebben közel önhöz. Egy fontos dolgot mond el ez az illető valakinek az indítékairól. Egy sor dolgot más megvilágításba helyez, ha tudjuk, hogy valaki miért cselekedett pont úgy, ahogy.

Halak (02.19.–03.20.)

Arra nyílik alkalma a mai napon, hogy két ember egymásra találását elősegítse. Közben az ön környezetében is feltűnik valaki, akivel nem álltak még szóba egymással, de ha egyszer sorra kerül erre, meg fog lepődni, mennyi közös dologról tudnak majd beszélni!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dirima)